Hoşgeldiniz  

ABDÜL’ÜM İYİCE KONTROLÜ KAYBETTİ… YALAN HABERDE TAVAN YAPTI!

admin | 27 Eylül 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı kişisel husumeti iftira boyutunda haberlere taşıyarak meslek onurunu ayaklar altına alan MGC’nin “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, yine kontrolsüz daldı. Şehitoğlu, yaptığı desteksiz haberlere bir yenisini daha ekleyerek, tepki topladı.

Gazeteci Vahap Şehitoğlu’nun Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimine duyduğu adeta kin, tehlikeli boyutlara ulaştı. Sırf Büyükşehir’e zarar verebilmek için geçtiğimiz gün Mersin’deki bir otelin sahiplerini FETÖ’cü iftirasıyla karalayan Şehitoğlu, şimdi de Büyükşehir’de bir kadın çalışanın darp edildiğini iddia ederek, yeni bir iftira skandalına daha imza attı.

 

Dayak yediği iddia edilen kadın çalışan N.G’nin, Şehitoğlu’nun sahip olduğu internet haber sitesini arayarak yardım istediğini öne süren Şehitoğlu, yaptığı haberde Gıda Mühendisi kadının hastaneden darp raporu alarak, 4 gün iş göremez raporu aldığını iddia etmişti.

 

ŞEHİTOĞLU’NUN HABERİ BAŞTAN AŞAĞI “BELGELERLE” YALANLANDI

 

İddia karşısında açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi de öncelikle dayak yediği öne sürülen N.G’nin haberde söylendiği gibi gıda mühendisi değil, lise mezunu hizmet alımı büro personeli olarak şoförlük görevini yaptığı kaydedildi.

 

İddiaya konu olan N.G’nin daha önce defalarca kurum tarafından huzuru ve çalışma düzenini bozduğu gerekçesiyle tutanak tutulduğu ifade edilirken, 2015 yılında işe başlayan N.G’nin işe gelmediği işten çıkartıldığı ancak 3 ay önce yeniden işe alındığı da öğrenildi. Saldırı iddiasını reddeden Büyükşehir yetkilileri, N.G’nin spekülasyonlara yol açmak için böyle bir iddiayı ortaya attığı savunuldu.

 

ŞEHİTOĞLU’NUN İFTİRALARINA KİM DUR DİYECEK?

 

Yine Şehitoğlu’nun haberinde N.G’nin 4 gün iş göremez raporu aldığı iddia edilmişti. Büyükşehir Belediyesi açıklama ekinde N.G’nin aldığı raporu da kamuoyuyla paylaştı. Toros Devlet Hastanesi’nden alınan raporda N.G, “Çalışır” durumda görülüyor.

 

Şehitoğlu’nun yayınladığı N.G’ye ait olduğu iddia edilen 4 gün çalışamaz raporu da tartışma yarattı. Raporda Başhekim imzası bulunmaması dikkat çekiyor. Şehitoğlu’nun yayınladığı bu raporun da gerçekliği tartışma yarattı.

 

Desteksiz ve iftira niteliğindeki haberleri yayınlayarak kamuoyunda kurumlar ve kişiler hakkında olumsuz algı yaratma çabası içinde olan Şehitoğlu’nun bu haberlerine dur demek için başta Yargı olmak üzere Basın Meslek Örgütleri’nin de harekete geçmesi bekleniyor.

 

29 EYLÜL’DEKİ DAVA ÖNCESİ İFTİRAYA SARILDI

 

Büyükşehir Belediyesi’nden başta otopark ve daire başkanlığı gibi rantları kesildiği için saldırı boyutunu arttıran Şehitoğlu’nun meslek ilkelerini ayaklar altına alması da büyük tepki yaratıyor. 29 Eylül’de hakim karşısına çıkarak Başkan Kocamaz’ın “Büyükşehir’e FETÖ kumpası kurdular” iddialarına yanıt verecek olan Şehitoğlu’nun, bu dava öncesinde iftiralara sarılması da  kafalardaki soru işaretlerini arttırıyor.

 

 

 

 

İŞTE SAĞLIK RAPORU

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle