Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL’İN HABERİ SONRASI GÜNÜN SİYASİ MANEVRASI GELDİ: CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, İL BAŞKANI KORAL ÖMÜR’ÜN ADAYLIĞINA NEZAKETEN GİTMİŞ; KONGREDE DESTEKLEDİĞİ KİMSE YOKMUŞ!

admin | 20 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün CHP İl binasında gerçekleştirilen İl Başkanı Koral Ömür’ün adaylık açıklamasında 13 ilçe başkanının destek verdiği haberinin Sansasyonel Haber’de yer almasının ardından CHP Mezitli İlçe’den flaş açıklama geldi. Sansasyonel Haber’e ulaşan CHP Mezitli ilçe yöneticisi, İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın o basın açıklamasına destek için değil nezaketen gittiğini savunarak, Mezitli ilçenin il kongresinde henüz desteklediği bir adayın olmadığını söyledi.

Cumartesi günü il kongresini gerçekleştirecek olan CHP Mersin’de siyasi hesaplar da artıyor. Dün il başkanlığında gerçekleştirdiği açıklamayla il başkanlığına yeniden aday olduğunu duyuran mevcut il başkanı Koral Ömür’ün bu açıklamasına 13 ilçe başkanı da destek vermişti.

İlçe başkanları adına açıklama yapan CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, Koral Ömür’ün yanında olduklarını ve bu kararlarını imza altına aldıklarını söylemişti.

NEZAKETEN KATILMIŞ

Sansasyonel Haber’de yer alan haberin ardından CHP Mezitli’den itiraz geldi. Basın açıklamasında il başkanı Koral Ömür’ün arkasında yer alan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın o açıklamaya destek için gelmediği iddiası ortalığı salladı.

Sansasyonel Haber’e ulaşan CHP Mezitli İlçe Yöneticisi, Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın o basın açıklamasına “nezaketen” gittiğini söyleyerek, ilk bombayı patlattı.

BOMBAYA DEVAM: MEZİTLİ İLÇENİN HENÜZ DESTEKLEDİĞİ BİR ADAY YOK!

Basın açıklaması öncesinde ilçe başkanlarının imzasında CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın da adının yazılmasının istendiğini ancak Yılmaz’ın bunu reddettiğini ifade eden yönetim kurulu üyesi, Cumartesi gerçekleştirilecek kongrede CHP Mezitli’nin henüz desteklediği bir adayın olmadığını da sözlerine ekledi.   

ULAŞ YILMAZ’IN DESTEKÇİLERİ BEYAZ LİSTEYLE DELEGE SEÇİMLERİNDE SEÇER’E KARŞI TULUM ÇIKARMIŞTI!

Mahalle delege seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği mavi liste adeta sandıklara gömülmüş, Ulaş Yılmaz destekçilerinin yer aldığı beyaz liste ilçe kongresinde tulum çıkarmıştı.

Seçer’e muhalif görüntü çizen CHP Mezitli’nin il kongresinde nasıl bir tavır alacağı da CHP kulislerinde merak edilen konuların başında yer alıyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle