Hoşgeldiniz  

İŞTE CHP’NİN DEMOKRASİDE ANLADIĞI ÖZGÜR İRADE: 13 İLÇE BAŞKANI DELEGELER ADINA İL KONGRESİNDE KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI! İMZAYLA İPOTEK ALTINA BİLE ALDI…

admin | 19 Eylül 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan CHP Mersin İl Kongresi öncesinde 13 ilçe başkanı mevcut başkan Koral Ömür’e destek açıklaması yaptı. Ömür’e karşı aday çıkmasını engellemek için yapılan bu hamleyle, CHP’deki “demokrasi” anlayışı da gözler önüne serildi.

CHP Mersin İl Örgütü, Cumartesi günü yapılacak olan il kongresine hazırlanıyor. İl Başkan adaylığı için adaylığını açıklayan ilk isim mevcut İl Başkanı Koral Ömür oldu.

Koral Ömür’ün adaylık açıklamasına 13 ilçe başkanı tam kadro katılırken, ilçe başkanları kongrede Koral Ömür’ü destekleyeceklerini kamuoyuna duyururken, kararlarını da imza altına aldı.

İLÇE BAŞKANLARININ ORTAK KARARINI SİLİFKE İLÇE BAŞKANI DUYURDU

İlçe başkanlarının kararını CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz duyurdu. Korkmaz, “Bizler ilçe başkanları olarak Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde de daha iyi koordine edip, zafere hazırlayacağından emin olduğumuz Koral Ömür’ü bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan il kongresinde destekleyeceğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Zarif Korkmaz’ın ardından konuşan İl Başkanı Koral Ömür de, “Ben de ilçe başkanlarımızın ve sizlerin desteğiyle il başkanlığına devam etmek için adayım” diye konuştu.

CHP’DE DELEGELERİN OY TERCİHLERİNE İPOTEK KONDU! CUMARTESİ GÜNÜ BAŞKA ADAY ÇIKACAK MI MERAKLA BEKLENİYOR…

CHP ilçe başkanlarının bu şok hamlesi parti tabanında büyük tepki çekti. İlçe başkanlarının bu çıkışının nedenini il başkanlığına aday olmak için hazırlanan partili isimlerin önünü kesmek için yapıldığını savundular.

CHP’li kaynaklar, ilçe başkanlarının bu tutumuyla delegelerin seçim kararına da ipotek koyduğunun altını çizdi.  

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle