Hoşgeldiniz  

MERSİN’DEKİ TATİLLERİ SONRASI DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPAN AİLE YOK OLDU!

admin | 23 Aralık 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde uzman çavuş ve ailesi, geçirdiklerie kaza sonrası can verdi. Bir ailenin yok olduğu kaza dün gece saatlerinde meydana geldi. Sürücü Serhat Ünal direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaza sonrası otomobil Habur Çayı’na yuvarlanarak ters döndü. Sabah saatlerinde fark edilen kazada sürücü uzman çavuş Serhat Ünal, eşi Gülay ve 3 yaşındaki erkek çocuklarının boğularak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Mersin’de geçirdikleri izin sonrası görev yaptığı Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine, eşi Gülay ve 3 yaşındaki ismi öğrenilemeyen çocuklarıyla birlikte 33 D 3837 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Uzman Çavuş Serhat Ünal, ilçeye bağlı Taşarası köyünde direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Metrelerce yuvarlanan araç, Habur Çayı’nda ters dönerek durdu. Geç saat olması nedeniyle fark edilmeyen kazada Ünal, eşi Gülay ve adı öğrenilemeyen erkek çocuğu boğularak hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Habur Çayı’nda bir otomobilin olduğunu gören sürücülerin haber vermesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Otomobilden çıkarılan 3 cansız beden otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

MEMLEKETLERİ GAZİANTEP’TE TOPRAĞA VERİLECEKLER!

Otomobilinin yuvarlanıp ters dönerek durduğu Habur Çayı’nda boğularak yaşamını yitiren Uzman Çavuş Serhat Ünal ile eşi Gülay ve çocukları 3 yaşındaki Adil Efe için Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Törene Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Meşeli, Belediye Başkanı Habip Aşan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ ve Uzman Çavuş Serhat Ünal’ın silah arkadaşları katıldı.

Kaymakam Meşeli ve Belediye Başkanı Habip Aşan’ın yaptığı konuşmanın ardından dua okundu.

Ünal ailesinin cenazesi, hava muhalefeti nedeniyle belediyeye ait cenaze aracı ile memleketleri Gaziantep’e doğru yola çıktı.

Kaynak: CNN Turk

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle