Hoşgeldiniz  

MARATON BAHANE, BİRLİK-BERABERLİK ŞAHANE!

admin | 03 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de maratona katılan 65 bin kişi, birlik beraberlik içinde etkinliğin tadını çıkardı. Halk koşusuna katılan kent protokolünün samimi görüntüleri ise Mersin’e gelecek için umut verdi.

Bu yıl 3. Sü gerçekleştirilen Uluslararası Mersin Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Halk koşusuna katılan 65 bin kişi kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

 

5 kilometrelik Halk koşusunu tamamlayan büyük küçük her katılımcıya günün anısına verilen madalyalar katılımcıları mutlu ederken, kent protokolünün çizdiği görüntü de Mersin’e gelecek için umut verdi.

 

Özellikle farkı partilerde yer alan siyasilerin birbirleriyle diyalogları Mersinlileri de motive etti. Samimi görüntüler çizen kent protokolü, maraton vesilesiyle vatandaşlarla daha da çok kaynaşma imkanı yakaladılar.

 

Mersin Maratonu’nun mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yaptığı açıklamayla ortaya konulan birlikteliğe dikkat çekti. Maratona gösterilen yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade eden ve amaçlarına ulaştıklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bugün burada gerçekten insanların heyecanı, insanların katılımı ve burada gördüğümüz manzara bizlerin umudunu daha da artırıyor. Tahminlerin üzerinde bir katılımın olması bizleri gelecek açısından umutlandırıyor. Zaten bizim amacımız, bu kentte yaşayan bütün insanları bir araya getirmek, birleştirmek, bütünleştirmek ve geleceğe huzur içinde, mutlu bir şekilde bakmalarını, yönelmelerini sağlamak. Gördüğümüz manzara, Mersin adına güzelliklerle dolu. Bütün katılımcılara, bu işe emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle