Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ OKTAY VURAL’DAN İYİ PARTİ’YE ÜSTÜ KAPALI TEHDİT SAVURAN CHP’Lİ BAŞARIR’A CEVAP: “HODRİ MEYDAN… BUYURSUNLAR İYİ PARTİ’NİN ADAYLARINI DESTEKLESİNLER O ZAMAN!”

admin | 28 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün İYİ Parti’nin 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı almasını eleştiren CHP Mersin Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti’yi “Bunun hesabı sorulur” diyerek üstü kapalı tehdit etmişti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’dan CHP’li Başarır’a sert yanıt geldi.

Yerel seçimlerde CHP ile kurdukları Millet İttifakında yer almayacaklarını ve 81 ilde aday çıkartacaklarını açıklayan İYİ Parti Lideri Meral Akşener üzerinden CHP ve İYİ Parti arasında gerginlik artıyor.

Gerilim devam ederken CHP kanadı, İYİ Parti’nin kendi başına seçimlere girmesinin AK Parti’ye yarayacağını savunurken, İYİ Parti’nin üst yönetiminden CHP’ye karşı peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

“CHP 10 İLDE ADAY ÇIKARTMASIN!”

Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, CHP’ye 10 ilde aday çıkartmama çağrısı yaptı ve fedakarlık sırasının CHP’de olduğunu söyledi. Yörükçüoğlu, “AK PARTİ-CHP ikili yarışlarında kazanan her zaman AK Parti oluyor. Bunu 2002’den itibaren her seçimde gördük. Türkiye’yi AK Parti’den kurtarmanın yolu İYİ Parti’yi güçlendirmekten geçer. Biz hem 2019’da hem de 2023’de üzerimize düşen fedakârlığı yaptık. Sıra CHP’de” dedi.

BAŞARIR CHP’NİN KAYBETMESİ DURUMUNDA SUÇU KENDİLERİNE DEĞİL, İYİ PARTİ’YE ATACAKLARININ SİNYALİNİ VERDİ!

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yer alacakları açıklamasına CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan üstü kapalı tehdit içeren açıklama gelmişti.

CHP’li Başarır, “Siyasi partiler karar alır, uygular, sonucunu da sandıkta alır. Tersi olursa da bunun hesabı olur. Umarım böyle bir hesap vermek zorunda da kalmazlar” diyerek CHP’nin büyükşehirleri kaybetmesinin sorumlusu olarak İYİ Parti’yi ilan edeceklerini şimdiden ima etti.

OKTAY VURAL: “ELİNİZDEN TUTAN MI VAR, BUYURUN İYİ PARTİ’Yİ DESTEKLEYİN O ZAMAN!”

Başarır’ın bu sözlerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’dan sert yanıt geldi. Vural, Haber Global’de konuştu.

İYİ Partili Vural, “Bu tutumun hesabını sorarmış, seçmenin bu tutumu yapmayanın hesabını sormayacaklarını ne biliyorsunuz? Memleketi çok seviyorlarsa hodri meydan. Buyursunlar iyi partinin adaylarını desteklesinler. Ellerini tutan mı var? Buyurun açık desteklesinler… Türkiye’yi önemsiyorsanız, hayati bir konuysa Sayın Akşener Cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçti, parlamentoda milletvekilliğinden vazgeçti. Buyurun siz de belediye başkanlıklarından vazgeçin o zaman. İYİ Parti’yi suçlamanın mantıklı tarafı var mı? Rabbena Rabbena, hep bana hep bana…” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İYİ PARTİLİ OKTAY VURAL’DAN İYİ PARTİ’YE ÜSTÜ KAPALI TEHDİT SAVURAN CHP’Lİ BAŞARIR’A CEVAP: “HODRİ MEYDAN… BUYURSUNLAR İYİ PARTİ’NİN ADAYLARINI DESTEKLESİNLER O ZAMAN!” için 1 yorum

  1. Ali cengiz dedi ki:

    6 bin işçi işinden olurkende böyle konuşsaydın ya Ali mahir bey

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle