Hoşgeldiniz  

İSTANBUL VE ANKARA PROGRAMINI TAMAMLAYAN İYİ PARTİLİ KOCAMAZ’A YENİ GÖREV: KONYA

admin | 04 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilerek İstanbul ve Ankara’da teşkilatlarla birlikte vatandaşlarla buluşan GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın önümüzdeki hafta da Konya’da il ve ilçe teşkilatlarıyla çalışacağı öğrenildi.

İYİ Parti, Türkiye genelinde milletle buluşmaya devam ediyor. Genel Merkez tarafından Genel İdare Kurulu üyelerine verilen çalışma programı nedeniyle Türkiye genelinde çalışma yürüten önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın İstanbul ve Ankara’nın ardından önümüzdeki hafta da Konya’da gerçekleştirilecek olan millet buluşmasında vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

Çalışma programını açıklayan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “İki hafta Büyükçekmece ve Sultanbeyli’yi kapsayan İstanbul programından sonra bu hafta da Ankara’nın Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde halkımızla buluştuk. Kısmet olursa bu önümüzdeki hafta da Konya Merkez ve İlçelerindeyiz” dedi.

“İNSANLAR OLDUKÇA DERTLİ, VATANDAŞ BU DURUMDAN NASIL KURTULACAĞINI ŞAŞIRMIŞ DURUMDA!”

Vatandaşlarla görüşmelerini değerlendiren Burhanettin Kocamaz, “Halkımızla buluşup dertlerini sıkıntılarını dinlerken çoğunlukla hüzün yaşıyoruz. İnsanlar oldukça dertli. Ve ne yapacaklarını, yaşadıkları bu badireli durumdan nasıl kurtulacaklarını bilemez ve şaşırmış durumda. Rabbim cümlemize güç ve kudret versin, vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderecek çözümler üretmeyi de yine vatandaşlarımızın desteğiyle bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle