Hoşgeldiniz  

HURDA İDDİASI KURUMADAN CHP’Lİ BOLTAÇ’LA İLGİLİ YENİ İDDİA: BELEDİYE EKİPLERİNİ KENDİ ÖZEL PEYZAJ İŞLERİNDE KULLANIYOR

admin | 27 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP’li Seçer’in yasal olmayan bir şekilde atadığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç’ın belediyenin peyzaj ekiplerini müteahhitliğini yaptığı kendi özel inşaatında kullandığı iddia edildi.  Hem de beş kuruş harcamadan!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Boltaç’ın belediyenin peyzaj ekiplerini özel işlerinde kullandığı iddiası Tarsus ve Mersin’i karıştırdı. İddia Sabah Gazetesi’ne ait.

Tarsus’ta Ergenekon Mahallesi Konak Mevkii Olivia Park Sitesi’nin müteahhidi kendisi. Sitenin inşaatı bitti. Sıra çevre düzenlemesine geldi.

CHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Boltac işin kolayını buldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerini gönderdi ve çevre düzenlemesini yaptırdı. Hem de beş kuruş harcamadan.

Boltaç aynı zamanda Tarsus Çamlıyayla Koordinatörü. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Belediyeye ait forklift, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait iki adet araç getirdikleri bitkileri ekipmanları ile birlikte çevre düzenlemesi yapıyorlar.

Olup bitenleri kızgınlıkla takip eden çevre sakinleri ise bu duruma tepki gösteriyor. Ali Boltaç’ın belediyenin araçlarını ve ekipmanlarını kendi işinde kullanmasının mantığını anlamaya çalışıyor.

BOLTAÇ’LA İLGİLİ KAYITSIZ HURDA SATIŞI İDDİALARI HALA YANIT BULMADI:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle