Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ VE AK PARTİLİ BELEDİYELERDE “ÖZEL KALEM” İDDİALARI… ŞOK ÜSTÜNE ŞOK İDDİALAR!

admin | 21 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Gümüştok’la ilgili kapanan bir işyerinin açtığı pankartın ardından gözler adları sürekli skandallarla anılan CHP’li Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan ve AK Partili Gültak’ın Özel Kalem’i Onur Gümüştok’a bir kez daha çevrildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın kendilerine en yakın kişi olarak göreve getirdiği Özel Kalem Müdürleriyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmez oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DE SKANDAL ARAÇ KİRALAMA İHALESİNİN ALTINDAN UYAN ÇIKMIŞTI

CHP’li Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan ilk olarak Büyükşehir araç kiralama ihalesiyle gündeme gelmiş ve uygun olmayan araçları CHP’li iş adamının şirketinin vermesi için ön ayak olduğu iddia edilmişti. Öyle ki bu iddiaların ardından Büyükşehir Genel Sekreterliği skandal ihaleyi iptal etmişti. Hak edişlerini daha araçları teslim etmeden alan CHP’li İş adamı ile Seçer’in Özel Kalem’i Uyan’ın ilişkisi günlerce ulusal basının gündeminde yer almıştı.

MECLİS ÜYELERİNE YILBAŞINDA“ŞARAP” GÖNDEREN DE UYAN’DI

Meclis Üyeleri ve Mersin’i yöneten bürokratlara Yılbaşında Şarap gönderilmesi skandalının altından da Doğukan Uyan çıkmıştı.

Büyükşehir’de yaşanan işçi kıyımlarının da sorumlusu olarak Doğukan Uyan gösterilmişti. Doğukan Uyan’ın kendisine yakın bazı HDP’li iş adamlarıyla önceki dönem işçilerini işten çıkartan listeleri hazırladığı ve yerlerine alınacak işçi listelerini yaptığı iddia edilmişti. Yine önceki dönem bürokratlarına uygulanan mobbing ve sürgünün de mimarının Uyan olduğu öne sürülüyordu.

SEÇER’İN GÜCÜ UYAN’I GÖREVDEN ALMAYA YETMEDİ!

Bu iddiaların artmasının üzerine CHP’li Seçer Uyan’ı görevden almış, yerine atama bile yapmıştı. Ardından araya girenler nedeniyle tam 6 kere görevden alma yazısı iptal edilen Uyan, 48 saat sonra yeniden aynı göreve atanmıştı.

AK PARTİLİLERİ BELEDİYEDEN UZAKLAŞTIRAN “GÜMÜŞTOK” MU? ŞOK İDDİA!

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın Özel Kalem Müdürü Onur Gümüştok’un da göreve geldiği günden bu yana Gültak’a yakın isimler tarafından yoğun şekilde eleştiriliyordu. Başkan Gültak’ı özellikle seçim kazandıran AK Partililerden uzaklaştırdığı öne sürülen Gümüştok’un Belediyede kendisine yakın isimlerden alternatif yönetim kurduğu iddia ediliyordu.

Son olarak Yenişehir’de faaliyet gösteren bir işyerinin astığı pankartla bir kez daha gündeme gelen Gümüştok için, işyeri sahiplerinin Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı iddiaları da ortalığı karıştırdı.

GÜMÜŞTOK ORGANİZE ETMİŞTİ, ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ HER AY BULUŞMAYA BAŞLADI

Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Gümüştok’un organizasyonuyla geçtiğimiz yaz ayından beri Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan, Yenişehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Oğuzhan Karayiğit, Mezitli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emine Çil ve Toroslar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Men bir araya gelmeye başlamıştı. İlk görüşmede 5 Özel Kalem Müdürü her ay düzenli olarak en az 1 kez olmak üzere bir araya gelme karar almıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle