Hoşgeldiniz  

GÜLTAK TARAFINI SEÇTİ: ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDAKİ İSMİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI!

admin | 22 Mart 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan kendisini Özel Kalem Müdürü Gümüştok özelinde eleştirenlere flaş hamleyle yanıt verdi. Özel Kalemi Onur Eryılmaz Gümüştok’u hem görevinde tuttu hem de Gümüştok’u Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok’u Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. Belediyeden yapılan açıklamada Gümüştok’un hem Özel Kalem Müdürü hem de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini birlikte yürüteceği bildirildi.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok da göreve geldiği günden bu yana Gültak’a yakın isimler tarafından yoğun şekilde eleştiriliyordu. Başkan Gültak’ı özellikle seçim kazandıran AK Partililerden uzaklaştırdığı öne sürülen Gümüştok’un Belediyede kendisine yakın isimlerden alternatif yönetim kurduğu iddia ediliyordu.

Yenişehir’de faaliyet gösteren bir işyerinin astığı pankartla Mersin gündemine bir kez daha gelen Gümüştok için, işyeri sahiplerinin Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı iddiaları da ortalığı karıştırmıştı.

GÜMÜŞTOK’A 2 KADRO BİRDEN ÇİFT MAAŞ ELEŞTİRİLERİNİ GÜNDEME GETİRDİ

AK Parti’ye yakın kaynaklar, Gültak’ın Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok’u milletvekilliği döneminden beri yanından ayırmadığına dikkat çekerek, kamuoyunda en çok Gümüştok’un 2 görevi birden üstlenmesi nedeniyle çift maaş eleştirilerine maruz kalınacağını öne sürdüler.

https://www.sansasyonelhaber.net/chpli-secerin-oglunun-baskinindan-sonra-simdi-de-ak-partili-gultakin-ozel-kalem-zulmu-sok-haber.html

https://www.sansasyonelhaber.net/chpli-ve-ak-partili-belediyelerde-ozel-kalem-iddialari-sok-ustune-sok-iddialar.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle