Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER, MERSİN’İN KAYNAKLARINI DİĞER CHP’Lİ BELEDİYELERE AKTARMAYA BAŞLADI

admin | 20 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vahap Seçer, Mersin’e hizmet yapmayı unuttu ancak Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP’li Belediyelere yardımlarını esirgemiyor. Son olarak CHP’li Hozat Belediyesi, aldığı aracın ardından CHP’li Seçer’e teşekkür üstüne teşekkür etti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Mersinliler henüz hizmet atağı göremezken, Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP’li Belediyeler, Mersin Büyükşehir’e kendi kentlerine verdikleri destekten dolayı şükranlarını sunuyor.

Son olarak yine CHP’li Tunceli’ye bağlı Hozat Belediyesi’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Volkswagen Caravelle marka minibüs hediye edildiği öğrenildi.

Hozat Belediyesi’ne ait facebook sayfasından duyurulan minibüs alımı için yine aynı sayfada CHP’li Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik’in Vahap Seçer’e teşekkürü de yer aldı.

CHP’li Seyfi Geyik, “Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurumumuza 1 adet Volkswagen Caravelle marka minibüs hibe edilmiştir. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talebi doğrultusunda mahallelerimizde belirli saatlerde bu araç ile servisler yapılacaktır. Araç yardımından ve desteklerinden ötürü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER’e ,Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özgür Emine’ye ve MESKİ çalışanlarına şahsım ve tüm Hozat halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” mesajı yayınladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle