Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ NEŞET TARHAN NÜKLEER SANTRAL YÜZÜNDEN MERSİN’E AKIN EDEN RUSLARI ÇEKMEK İÇİN MEZİTLİ’Yİ RUS BASININA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATTI

admin | 12 Haziran 2021 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akkuyu’ya yapılan nükleer santral nedeniyle Mersin’i öğrenen Ruslar’ı ilçesine yatırım için çekmeye çalışan CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Rus basınına Mezitli’yi öve öve bitiremedi.

Mezitli Belediye Başkanı CHP’li Neşet Tarhan, Gülnar’ın Akkuyu Mahallesi’ne Ruslar tarafından inşa edilen nükleer santral nedeniyle Mersin’e yoğun ilgi göstermeye başlayan Ruslar’ı Mezitli’ye çekmek için Rus basınına konuştu.

ArbatHomes Uluslararası Gayrimenkul Şirketi Kurucusu da olan Asım Baştuğ tarafından gerçekleştirilen söyleşide, Mersin’in ve Mezitli’nin ulaşımdan, konaklama imkânlarına kadar çok geniş kapsamda sorulara yanıt veren CHP’li Tarhan, turizmin gelişmesi adına yapılması gereken yatırımları da anlattı.

MERSİN’İN DEZAVANTAJLARINI DA ANLATMAYI İHMAL ETMEDİ!

Çukurova Havaalanının henüz faaliyete geçememesi, ulaşımda yaşanan sıkıntılar, turizm alanında kamu ve özel yatırımların programlı şekilde geliştirilememesi gibi dezavantajları aktaran CHP’li Tarhan, Mersin’in güzel denizinin ve plajlarının ilgiyi artırdığını söyledi.

Mezitli’nin cazibe merkezi olması konusunda Mezitli Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Tarhan, “Mezitlililer mutlu olunca bu kente olan ilgiyi artırdı. Sadece yabancı konuklarımız değil diğer il ve ilçelerden yoğun şekilde yaşamak için Mezitli tercih edilmeye başlandı. Bu durum bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle