Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ AHMET AKIN’IN HEDEFİNDE ŞİMDİ DE AŞUT VAR!

admin | 15 Şubat 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akın, son olarak eski Bakan Zafer Çağlayan’a hakaret etme suçundan hapis cezası alarak cezaevine girmesiyle gündeme gelmişti. Akın şimdilerde MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’a sardı.

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin eski Milletvekili Zafer Çağlayan’a hakaret ettiği Mahkeme tarafından tescillenen Ahmet Akın, Mahkeme kararıyla Mersin Açık Cezaevi’ne konmuştu. 3 gün hapis yatan Akın, daha sonra denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden çıkmıştı.

 

AK Parti seçmenine de sosyal medya üzerinden hakaretlerini sürdüren Akın, 2014 yerel seçimlerinde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

 

Cezaevinden 3 gün geçirdikten sonra denetimli serbestlikle hayatını sürdüren Ahmet Akın, şimdilerde sosyal medyada yaklaşan MTSO seçimleri öncesinde MTSO yönetimine sardı. Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden MTSO yönetimine veryansın eden Ahmet Akın, “MTSO ve MTOSB’de yönetim anlayışları değişmediği sürece, Mersin ticaret ve sanayide yerinde saymaya devam edecektir. İktidar ne der korkusu ile MTSO ve MTOSB yönetilemez. Objektif ve etken olmak gerekir” diyerek MTSO yönetiminin iktidardan korktuğunu öne sürdü.

 

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un sürekli gündemde tuttuğu Endüstri 4.0 projesinin de gündemde tutulmasını “Aymazlık” olarak nitelendiren Akın, “Etrafımızda 7’yi 2’ye bölemeyen Meslek Yüksek Okulu mezunları cirit atarken nasıl olacak bu Endüstri 4.0? Daha okuma yazmayı ve dört işlemi doğru dürüst öğretemeden Endüstri 4.0’la gündem doldurmak, çocuklara masal anlatmaktır. Milli Eğitimin hızla İmam Hatipleştirilmesinin sakıncaları konusunda bir tek söz söylemeden, Endüstri 4.0 deyip gündemi işgal etmek AYMAZLIKTIR!..” açıklamalarıyla yeni bir tartışma başlattı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle