Hoşgeldiniz  

CHP’DEN ŞOK SAVUNMA… HEDEFE BAŞSAVCI ERCAN’I KOYDULAR

admin | 30 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün Mersin’deki şehit cenazesinde “gülerek” fotoğraf veren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı savunma adına CHP gençliği, FETÖ’yü Mersin’de bitiren isim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ı kendisine hedef seçmesi şok yarattı. İşte o şok detaylar…

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 24 Ekim tarihinde teröristlerce gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz da kaldırıldığı Ankara GATA Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

28 Ekim’de gerçekleştirilen Cenaze namazı öncesi çekilen CHP’li Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in fotoğrafta gülerek sohbet etmeleri dikkat çekmişti. Başarır, Özyiğit’in kulağına bir şey fısıldarken gülmesi Mersin’de büyük tepki toplamıştı. Şehit acısı yaşayan insanların yanında gülerek sohbet eden CHP’li Başarır’ı yerden yere vuran sosyal medya kullanıcıları, CHP’nin şehitlere saygısının bile olmadığını söyleyecek kadar ileri gitmeleri de dikkatlerden kaçmamıştı.

Fotoğrafın sadece sosyal medya ile sınırlı kalmayıp, ulusal medyaya kadar konu olması üzerine harekete geçen ve kendilerini CHP gençliği olarak adlandıran bir grup, fotoğrafın montaj olduğunu savunarak bunun Ali Mahir Başarır’a Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ın gülen resmini örtmek için yapıldığı iddiasını ortaya atmaları Mersin’de şok yarattı.

FOTOĞRAF MONTAJ(MIŞ)… CHP GENÇLİĞİ ÖYLE DİYOR!

Fotoğrafların orijinal hali olduğunu öne sürdükleri bir resmin üstüne, montaj gerekçesi olarak “Savcının şehit cenazesinde gülerek çekilen fotoğraflarını yakalayan medyamız bunun üzerine hiç durmadan atağa geçerek CHP’li vekillerin arasından A.Mahir Başarır vekilimizi hedef aldılar. Savcının şehit cenazesinde gülerek poz veren fotosunu bastırmak için Mahir vekilimizin şehit cenazesinde bulunan fotoğrafına Photoshop yapıp sosyal medya üzerinden kendi suçlarını bastırmaya çalıştılar” iddiasına sarılmaları büyük tepki çekti.

CHP TARSUS GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VEYSEL MOTU, BAŞSAVCI ERCAN’I HEDEF ALDI

CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Motu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda aynen şu ifadeleri kullandı:

“Mersin Millet Vekilimiz Ali Mahir Başarır’a bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyoruz!!

Savcının şehit cenazesinde gülerek çekilen fotoğraflarını yakalayan medyamız bunun üzerine hiç durmadan atağa geçerek CHP’li vekillerin arasından A.Mahir Başarır vekilimizi hedef aldılar. Savcının şehit cenazesinde gülerek poz veren fotosunu bastırmak için Mahir vekilimizin şehit cenazesinde bulunan fotoğrafına Photoshop yapıp sosyal medya üzerinden kendi suçlarını bastırmaya çalıştılar.. Bunları gören Cumhuriyet Halk Partili Gençler olarak bu durumun aklanmasını kendimize görev bilerek tüm sosyal medya hesaplarından A. Mahir vekilimize yapılan bu saldırıyı kınama kararı alıyoruz!

Her zaman vekillerimizin yanında olacağımızı ve onlara yapılan bu saldırıların kesinlikle ve kesinlikle karşılığını biz Cumhuriyet Halk Partisi Neferleri olarak vereceğimizden şüpheniz olmasın.”

Bu paylaşımın ardından CHP’lilerin de bu mesnetsiz iddiayı “doğruluğunu” araştırmadan paylaşmaları daha da büyük tepki çekti.

BAŞSAVCI ERCAN HER ZAMAN FETÖCÜLERİN HEDEFİNDEYDİ

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Mersin’de terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarla dikkat çekiyordu. Özellikle 15 Temmuz sonrasında gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarıyla Türkiye geneli aranan sözde “il abi-abla-imam-himmet” yapılanmalarını çökertmesiyle yurt genelinde tanınmıştı.

MERSİN’DE UYUŞTURUCU SATICILARININ BELİNİ KIRDI

Başsavcı Ercan, Mersin’de özellikle PKK üzerinden uyuşturucu baronlarının korkulu rüyası olmuş, Emniyet’le birlikte başarılı operasyonların gerçekleşmesini sağlayarak sokak satıcılarından uyuşturucu taşeronlarını toplamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

FETÖ-GİZLİ TANIK KUMPASI ÇÖKERTİLDİ, BUNLARIN BAYRAĞINI CHP Mİ DEVRALDI?

Başsavcı Mustafa Ercan’ın bu başarıları özellikle FETÖ yapılanmasını çok fazla rahatsız etmişti. Özellikle sosyal medya üzerinden Başsavcı Ercan’a karşı yapılan iftiralar yine Başsavcılık koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarla çökertilmişti. FETÖ’nün bu bağlamda bertaraf edilmesinin ardından kamuoyunda “Gizli Tanık Troll Organizasyonu” olarak bilinen ve Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, İl Emniyet Müdürü, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, büyükşehir bürokratları ve daha çok saygın isme iftiralar atan yapı, gerçekleştirilen operasyonla suçüstü yapılarak çökertilmişti.

GÖZLER CHP’DE…

Bu başarılarıyla dikkat çeken Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ın şehit cenazesindeki CHP’li Abdullah Öyiğit’le sohbet ederken çekilen bir resminin üstünü kapatmak için “CHP’li Başarır’a kumpas Başsavcı’nın fotosu yüzünden” algısı yaratılmak istenmesi gözleri CHP’ye çevirdi. Mersin’deki bir çok yasadışı örgüt ve yapılanmanın yapmak istediği “Başsavcı’ya kumpas” bayrağını devralan CHP gençliğine karşı Genel Merkez ve il başkanlığının ne tavır alacağı da merakla bekleniyor.

İŞTE CHP’LİLERİN ŞOK YARATAN SKANDAL PAYLAŞIMI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle