Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’IN SÜREKLİ İFTİRA ATTIĞI DÖNEMİN MHP’Lİ İLÇE BAŞKANI PATLADI: “HER ORTAMDA O DÖNEMİ KONUŞMAYA HODRİ MEYDAN DİYORUM!”

admin | 29 Haziran 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Haluk Bozdoğan’ın kendi dönemindeki başarısızlığı örtmek için her girdiği ortamda eki dönem Tarsus belediye başkanlarına iftira düzeyinde laf atmasına o dönemin MHP İlçe Başkanı Hakan Özbelli’den sert yanıt geldi: “Şu anki parti yönetimi ses çıkarmadığı için kendimi o dönem ile ilgili sorumlu hissediyorum. Her ortamda Tarsus’u konuşmaya, o dönemde neler yapıldığı ile alakalı konuşmaya kamuoyu önünde hodri meydan diyorum!”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Belediye Başkanları Vahap Seçer ve Haluk Bozdoğan’ın hizmet üretememeleri nedeniyle her eleştiriye uğradıklarında kendilerinden önceki dönemle ilgili iftira boyutuna varan ithamlarına tepkiler sürüyor.

MHP’Lİ TOPKARA MECLİS’TE DAYANAMADI: “SİZİ HİZMETE DAVET EDİYORUM!”

Mersin tarihinin hizmet noktasında belki de en başarısız dönemini yaşadığı CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in her sıkıştığında önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz dönemine iftiralarına ilk dayanamayan isim MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara olmuştu.

MHP’li Topkara geçtiğimiz meclis oturumunda Seçer’in iftiralarına dayanamayarak, “Ben de geçen dönem bu meclisteydim. Hiç de başarısız görmüyorum geçen dönemi. Yeni bir Büyükşehir kuruyorsunuz, borçlanma tabi ki yapılacak. Bu gelirlerle nasıl kurulacaktı? Bu nedenle borçlanma yapıldı. Bakın bugün bu yönetimin yaptım dediği hizmetlerin hepsi geçmiş dönem başlatıldı. Siz güncellediniz. Bu da çok normal. Aşhane geçen dönem de vardı. Metro projesi geçen dönem de vardı. Yapılan battı çıktılar geçen dönemden projelendirildi. Bahaneleri bırakalım, zaman geçiyor. Sizi hizmete davet ediyorum” diye konuşmuştu.

BU SEFER CHP’Lİ BOZDOĞAN’A DÖNEMİN MHP’Lİ İLÇE BAŞKANI YÜKLENDİ: “HODRİ MEYDAN”

Seçer gibi hizmet yoksunu diğer belediye başkanı olan CHP’li Haluk Bozdoğan da eleştirildiğinde Büyükşehir Belediye başkanı olmadan önce 20 yıl Tarsus’u yöneten Burhanettin Kocamaz’a iftira atmaktan çekinmedi.

CHP’li Bozdoğan’ın mevcut MHP yönetimiyle girdiği ilişkiler nedeniyle sorgulandığı dönemde MHP Tarsus yönetiminin 20 yıllık MHP’li belediye başkanı Kocamaz dönemiyle ilgili sessiz kalması manidar karşılanırken, Tarsus’un Kocamaz dönemini başarılı bulduğunu açıklayan isim o dönem MHP İlçe Başkanlığını yürüten Hakan Özbelli oldu.

Özbelli sert bir açıklamayla mevcut MHP ilçe yönetimine gönderme yaparak, Kocamaz dönemine sahip çıktı.

“AK İLE KARA AYRILSIN, HAKİKAT BİLİNSİN!”

Özbelli, “Tarsus belediye başkanı kalabalığı gördüğü her yerde geçmiş dönem belediye başkanları diyerek söze başlıyor ve bir de seçimden önce meydanlarda övdüğü ‘Burhanettin Abi’ dediği kişiyi eleştirerek başlıyor sözlerine. Bu şehre ihanet edildi diyerek, ardı ardına iftiraları sıralıyor. Mevcutlar yani şu anki parti yönetimi ses çıkarmadığı için, cevap vermediği için, kendimi o dönem ile ilgili sorumlu hissediyorum. Dolayısıyla; 5 yılı geçen süre kadar yerelde iktidar olan bir partinin ilçe başkanlığını yaptım. Sayın Burhanettin Kocamaz Bey ile çalıştım. İl genel meclis üyelerim ile çalıştım.

Her ortamda Tarsus’u konuşmaya, o dönemde neler yapıldığı ile alakalı konuşmaya kamuoyu önünde hodri meydan diyorum. Ayrıca Tarsus’un son 2 yılını da ben değerlendireceğim. Ak ile kara ayrılsın. Hakikat bilinsin” dedi.

GÜNÜN FLAŞI MHP’Lİ TOPKARA’DAN: “GEÇMİŞ DÖNEM BAŞARISIZ DEĞİL, BİZ HESABI VERMEYE HAZIRIZ!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle