Hoşgeldiniz  

BA…BA…BA… BU NASIL ÖZELLEŞTİRME? ŞİRKETİN ARAÇLARI YETMİYOR, MESKİ’NİN RESMİ ARAÇLARINI KENDİ PERSONELİYLE KULLANIYOR! BOMBA İDDİA…

admin | 28 Haziran 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kuskan’da 4 gündür çözülemeyen su sorunu gözleri bir kez daha MESKİ’nin asıl iş kolunu özelleştirmesine çevirdi. Mut ve Gülnar’ı alan firmanın elindeki mevcut araç sayısının yetersizliği nedeniyle MESKİ’ye ait olan araçları içine mazot dahi koymadan çalıştırdığı iddiası kent gündemini salladı.

Gülnar’a bağlı Kuskan Mahallesi’nde meydana gelen ve 4 gündür arızanın daha henüz nereden kaynaklandığının bile bulunamaması gözleri bir kez daha MESKİ’ye ve asıl iş kolunu özelleştiren CHP’li Vahap Seçer yönetimine çevirdi.

Mut ve Gülnar’ı özelleştiren CHP’li Seçer yönetimi, bölgeyi iyi tanıyan mevcut MESKİ personelini diğer ilçelere sürmüştü. Özelleştirme nedeniyle Mut ve Gülnar’daki araçlarını ve iş makinelerini de çeken MESKİ yönetimi, bu yöntemle kar elde edeceğini ısrarla savunmuştu.

FLAŞ İDDİA: FİRMANIN ARAÇ SAYISI YETMİYOR!

Kuskan’da kaynağı bulunamadığı için çözülemeyen susuzluk sorununun ardından ortaya flaş iddia gündeme geldi. Mut ve Gülnar’ı alan firmanın elindeki araç yetersizliği nedeniyle işlere yetişemediği, çoğu zamanda bölgede tedbir amaçlı MESKİ tarafından bırakılan iş makinesinin firma tarafından kendi personellerine kullandırıldığı iddia edildi.

MESKİ KENDİ ARAÇLARINI, YAKITINI ÖDEYEREK DAHİ KULLANDIRIYOR! BOMBA İDDİA…

İddia bununla da sınırlı kalmadı. MESKİ bünyesindeki resmi plakalı iş makinesinin mazot giderinin dahi MESKİ tarafından ödendiği ve araç için resmi bir kiralama, kullandırma sözleşmesi veya devir olmadığı için MESKİ bünyesindeki personel harici kullandırılamamasına rağmen bunun da dikkate alınmadığı öne sürüldü.

Bölgeyi tanımayan firma ve firma personelinin de Mut ve Gülnar’daki su arızalarının kaynağını gidermekte zorlandığı iddiaları da Kuskan’da ortaya çıkan arızayla adeta kanıtlanmış oldu. Mevcut ve bölgeye hakim personelini süren CHP’li Seçer yönetiminin diğer ilçeler için de özelleştirme çalışmasını yürütmesi vatandaşları iyice endişelendirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle