Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ TOPÇU’DAN FLAŞ HAMLE… MHP’Lİ TUNA’NIN TEK RESMİ YOK!

admin | 11 Şubat 2019 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin genelindeki 14 seçim bölgesinden sadece 3’ünde aday çıkartacak olan AK Parti’nin Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’dan MHP’ye flaş Güven Sitesi hamlesi geldi.

Cumhur ittifakı kapsamında Mersin’i adeta MHP’ye terk AK Parti’de Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun flaş hamlesi konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yenişehir’de Güven Sitesi’nde MHP İlçe Başkanlığı ile ortak programa katılan Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, her tarafı MHP bayraklarıyla süslenmiş, MHP Kurucusu Alparslan Türkeş, MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın büyük resimleri önünde halkla konuşabilmişti. Salonda tek bir AK Parti bayrağı ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olmaması AK Partililerin tepkisini çekmişti.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu bu kapsamda seçim bürolarını da açmaya başladı. Son hazırlıkları tamamlanan 2,5 Ç:evre yolu üzerindeki seçim bürosunun hazırlıkları da tamamlandı. Açılışın Cumartesi günü yapılacağı kaydedildi.

Bu kez şoku MHP’liler yaşadı. Seçim bürosunun dış giydirmelerini gören MHP’liler, sadece Bekir Topçu ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerini gördü. MHP’nin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna veya MHP logosu dış giydirmelerde yer almadı. Seçim bürosunun dış giydirmelerini görenler, Topçu’nun Güven Sitesi manzarasına karşılık misilleme yaptığı yorumlarında bulundu. 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle