Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK’IN SKANDAL İNTİHAR YORUMUNDA YENİ SKANDAL: “SOSYAL MEDYADA TÜM YAYINLAR KALDIRILDI!”

admin | 04 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hafta başındaki Meclis oturumunda ekonomik darboğaza girmesi nedeniyle yaşamına son veren 6 çocuk babası inşaat işçisi Abdullah Ertem’le ilgili akıllara zarar yorumlar yapan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sözlerinin çarpıtıldığını savundu. Gültak’ın bununla da kalmayarak Akdeniz Belediyesi ve skandal sözlerin yer aldığı meclis oturumlarının tekrarını kimse izlemesin diye görüntüleri sosyal medya hesaplarından kaldırtması skandalı ikiye katladı.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yine skandal sözlerle sadece Mersin değil, ülke gündemine oturdu.

6 çocuk babası inşaat işçisi Abdullah Ertem’in, ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son vermesi hakkında konuşan Gültak’ın, “En fakir insan, en zavallı insan intihar eder mi ya! O zaman memleketin yarısının, dünyanın tamamının intihar etmesi gerek. Yani fakirlik, borçlu olmak intiharın sebebi midir? O zaman Afrika’daki insanların her gün intihar etmesi lazım” demesi şok yaratmıştı.

Gültak bununla da kalmamış, “Kesinlikle ekonomiyle alakalı intihar olmaz. Gidin psikiyatrikler, psikologlarla konuşun. En fakir, zavallı insan intihar eder mi? O zaman memleketin yarısının, dünyanın hepsinin intihar etmesi gerekir. Gidin psikiyatrikler ile görüşün ya” diyerek skandalı daha da derinleştirmişti.

TEPKİ ARTINCA GÜLTAK ÇARK ETTİ: “SÖZLERİMİ ÇARPITTILAR”

AK Partili Gültak’ın açıklamalarına büyük tepkiler gelince Mustafa Gültak çark etti. Gültak, “Meclis toplantısındaki konuşmamda bahsettiğim ve gündemde tutulan; ‘en fakir insan, en zavallı insan intihar eder mi? O zaman memleketin yarısının, dünyanın yarısının intihar etmesi gerekir’ söylemim çarpıtılarak, şahsıma, partime ve hükümetimize karşı bir linç girişimi başlatılmıştır. Burada; ‘memleketin yarısının intihar etmesi gerekirdi’ dememdeki kastım; dünyanın yarısını ifade etmek istememle alakalıdır. Zaten ilk ifademden sonra cümlemin devamında ‘dünyanın yarısı’ diyerek bu ifademi de düzelttim” diyerek kendisini savundu.

YENİ SKANDAL HAMLE: TÜM GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADAN KALDIRILDI

Sözlerinin çarpıtıldığını öne süren AK Partili Gültak, görüntüleri paylaşarak “doğru” olduğunu savunmak yerine görüntüleri gizlemeye çalışması skandalı ikiye katladı. Gültak’ın talimatıyla Akdeniz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından Meclis oturumun tekrarı yayından kaldırıldı.

Gültak ve kurmayları bununla da yetinmedi, meclis oturumu canlı yayınlayan tvlerin sosyal medya hesaplarındaki tekrar görüntülerini de yayından kaldırdı.

Sözlerinin çarpıtıldığını öne süren Mustafa Gültak’ın sözleri yayınlamak yerine gizlemeye çalışması da ayrı bir tartışma konusu oldu.  

İŞTE O SKANDAL SÖZLER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle