Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NUN MERSİN MİTİNGİ ÖNCESİNDE ŞOK YORUM: “TALİMATI YERİNE GETİRDİ!”

admin | 25 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, dün yaptığı açıklamayla seçim startını verdiklerini ve ilk mitingi de Mersin’de yapacağını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için şok yorumlarda bulundu.

Erken seçim tartışmaları devam ederken AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir’den CHP’nin Mersin mitingi öncesinde şok yorumlar geldi.

AK Partili Özdemir, Türkiye’nin ekonomik bir savaş içinde bulunduğunu kaydederek, “Mesele sadece ekonomi değil. Biden, Türkiye’de var olan unsurları harekete geçireceklerini söyledi. İktidarı alaşağı etmek için bir savaş yürütüyorlar. Türkiye sürekli bir küresel saldırı ile mücadele ediyor, bugün bunun adı ekonomik savaş. Bakın o unsurlardan biri, koronun da sözcülerinden Demirtaş, ‘7 bölgede halkı ayaklandırın’ dedi. Kılıçdaroğlu hemen, ‘Mersin’den başlıyoruz’ dedi. Talimatı yere getirdi. Küresel operasyonun Türkiye’deki ayakları hemen devreye girdi. Türkiye ne zaman zora sokulmaya çalışsa bunlar hemen bir araya geliyor. Dün 10 milyar dolar bir yatırım ile Türkiye’ye gelindi. Ekim ayında cari ilk kez fazla verdi. Bunun vatandaşa yansımasını engellemek için koro hemen devreye girdi” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle