Hoşgeldiniz  

AK PARTİ, CHP’Lİ BELEDİYELERİ BOMBALAMAYA BAŞLADI: “HİZMET YOK SADECE AÇLIK EDEBİYATI YAPIYORLAR!”

admin | 28 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, aralarında Mersin’in de bulunduğu CHP’li belediyelere yüklendi: “Lütfen göz ucuyla takip edin Ankara, İstanbul, Adana, Mersin’den başlayarak CHP’li belediyeleri. Eğer taş üstüne taş koydularsa söyleyin.”

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerin ardından 2 yıl geçtiğini hatırlatmış ve CHP’li belediyelerin bu geçen dönemde hiçbir hizmet üretemediğini öne sürerek, artık konuşmaya başlayacaklarını belirtmişti.

AK Partili Mehmet Özhaseki, ilk salvosunu yaptı. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geçen Özhaseki buradan CHP’li belediyelere yüklendi.

Özhaseki “Millet bize yine oy veriyor, bize güvenini devam ettiriyor. Dikkat edin CHP’nin yapmaya çalıştığı baştan sona bir algı operasyonudur. Olmayan bir şeyi varmış gibi, yapmadıkları bir şeyi yapıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Evet, bazı şehirlerde şimdi iktidardalar seçmenin tercihidir saygı duyarız ama lütfen göz ucuyla takip edin Ankara, İstanbul, Adana, Mersin’den başlayarak CHP’li belediyeleri. Eğer taş üstüne taş koydularsa söyleyin. Durmadan bir açlık edebiyatı yapıyorlar ama ellerindeki imkânlarla da bakıyorsun bol bol heykel açıyorlar. Demek ki bunların ihtiyacı da heykeleymiş” diye konuştu.

AK PARTİLİ ÖZHASEKİ: “ADANA’YI MERSİN’İ ALDILAR, HAVAYA GİRDİLER! ORTADA YAPILAN HİÇBİR ŞEY YOK!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle