Hoşgeldiniz  

“YÜZDE 53 BANDINDAYIZ” DİYEN AK PARTİLİ TOPÇU’YU GÖREN BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN!

admin | 17 Nisan 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, Mersin geneli sonuçlarına bakıldığında farklı kaybeden ilçelerin başını çekti. 16 Nisan öncesinde Topçu, Yenişehir’de Evet’leri yüzde 50’nin üstünde gösteriyordu!

Ak Parti’nin kendisini “94 ruhundaki Recep Tayyip Erdoğan” olarak tanımlayan Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, referandumun ardından Mersin’de en ağır hezimeti yaşayan isim olarak öne çıktı.

 

Mersin’de CHP’nin belki de en güçlü olduğu ilçe olan Yenişehir’de CHP’li Belediye Başkanı İbrahim Genç’i yıkabilecekleri açıklamalarını yapan Topçu’nun, referandum öncesinde de yakın çevresine “Evetler, Yenişehir’de Yüzde 53 bandında” diye konuştuğu iddia edilmişti.

 

Her fırsatta kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldığını ifade eden Topçu, basınla tanışma kahvaltısında “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan da Gençlik Kollarında siyasete atılmıştı. Ardından ilçe başkanlığı yapmıştı. Sonra il başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu” diyerek kendisinin de izlediği yolun bu istikamette olduğunu beyan etmiş ve gazeteciler arasında “Yakında Beştepe’ye aday olursa şaşırmayalım” yorumlarına yol açmıştı.

 

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu’nun desteklediği Evetler, Yenişehir’de yüzde 25’e zor ulaştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle