Hoşgeldiniz  

YÜREK BURKAN HABER: ÇANAKKALE GAZİSİNİN KIZI SEFALET İÇİNDE…

admin | 26 Nisan 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’a bağlı Topaklı Köyü’nde yaşayan Çanakkale Gazisi Mahmut Tıraş’ın 78 yaşındaki Ayşe Tıraş’ın yaşadığı yeri ve sefaleti görenlerin içini parçalıyor.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Çanakkale’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’le omuz omuza çarpışırken İngilizlere esir düşen ve 3 yıl İngilizlerin elinde yaşadığı esaret hayatı ülkeler arası esir değişimi anlaşmasıyla sonlanarak yurda dönebilen Çanakkale Gazisi Tarsuslu Mahmut Tıraş’ın kızı Ayşe Tıraş, yoklukla mücadele ediyor.

Tarsus’a bağlı Topaklı Köyü’nde yıkılmak üzere olan bir evde yaşama tutunmaya çalışan 78 yaşındaki Ayşe Tıraş, aldığı yaşlılık maaşıyla geçinmeye çalışıyor.

Gazi babasından dolayı hak ettiği hiçbir sosyal güvenceyi bilmeyen ve bu nedenle almayan Ayşe Teyze, sahipsizlikten çaresizce yaşamını sürdürmeye çalışırken, kimsesizliği ile dünya O’ndan, O dünyadan bihaber gün geçiriyor.

Bulunduğu sıkıntılı duruma rağmen herhangi bir yardım için kimseye başvurmayan Ayşe Tıraş, haline şükretmekten de geri kalmıyor. Ayşe Teyze’nin yürek burkan hikayesi de şu sözlerle sonlanıyor: “Halimize çok şükür, Allah bundan geri komasın!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle