Hoşgeldiniz  

YOK ARTIK… CHP’Lİ ANTMEN POLİTİKA YAPMA UĞRUNA MAHKEME KARARLARINI YOK SAYDI, SEÇER’İN İŞÇİ KIYIMINI SAVUNDU!

admin | 03 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sabah Gazetesi’nin CHP’li Mersin Büyükşehir’de Vahap Seçer yönetiminin işi kıyımıyla ilgili haberlerini reddetti. Sabah Gazetesi’ne hakaretler yağdıran CHP’li Antmen, kıyıma uğrayan yüzlerce işçinin kazandığı Mahkeme kararlarını bile yok saydı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin haksız yere 3 bin kişiyi işten çıkarttığına yönelik haberine tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, işçi kıyımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in doğru yolda olduğunu ileri sürmesi şok yarattı.

Haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden edilen işçileri haklı bulan Mahkeme kararlarını dahi yok sayan CHP’li Antmen, “Mersin’de haksız yere işten çıkartılan 1 tek kişi yok! Emeğiyle, onuruyla ve alın teriyle çalışan herkes işine devam ediyor” dedi.

Sabah Gazetesi’ni de hedefe koyarak hakaretler yağdıran CHP’li Alpay Antmen, ““Sabah Gazetesi’nin haberi baştan sona yalan ve iftira. Gazetecilik etiği ve halkın haber alma özgürlüğü bunların umurlarında değil çünkü bunlar gazeteci değil; Sabah da gazete değil” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle