Hoşgeldiniz  

YENİŞEHİR’DE YANGIN BÜYÜYOR: BOMBA KULİSLER PEŞ PEŞE YAĞDI!

admin | 16 Aralık 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in en yakın çalışma arkadaşlarıyla yaşadığı sorun CHP kulislerine bomba gibi düştü. Karakaya ve Özkan’ın sorun nedeniyle Belediyeden kopmasıyla başlayan süreç, Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu’nun tüm yetkilerinin elinden alınmasıyla zirve yaptı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’nin Mersin’deki kalesi Yenişehir Belediyesi’nde yaşanan deprem her geçen gün yeni sarsıntılara neden oluyor. Abdullah Özyiğit’in CHP İl Başkanı olduğu dönemdeki yakın çalışma arkadaşlarıyla Belediye Başkanı olduktan sonra yaşadığı sorun, Cemal Karakaya ve Sedat Özkan’ın Belediye’den ayrılmasıyla gün ışığına çıktı.

Karakaya ve Özkan’ın görevlerini bırakmasıyla CHP Mersin karıştı. CHP’nin kalesi Yenişehir Belediyesi’nde yaşanan sorunlar yumağının bu iki ayrılıkla daha da karmaşık hale geldiğini savunan CHP’ye yakın kaynaklar, yeni bomba iddiayla gündemi baştan sona değiştirdi.

SAKUÇOĞLU’NUN TÜM YETKİLERİ ELİNDEN ALINDI, SADECE KOLTUĞU KALDI! CHP, YAKIN ZAMANDA SAKUÇOĞLU’NUN DA İSTİFASINI BEKLİYOR!

Cemal Karakaya ve Personel LTD. ŞTİ’nin başındaki isim Sedat Özkan’ın Özyiğit’le tartışmasının ardından görevi bırakmaları yetmezmiş gibi, Abdullah Özyiğit’in uzun yıllar gerek CHP İl Başkanlığında gerekse de Belediyede mali süreci yöneten isim, Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu’nun da tüm yetkilerinin elinden alındığı bildirildi. CHP’li kaynaklar, Sakuçoğlu’nun yetkisiz başkan yardımcısı olarak görev yaptığını kaydederken, CHP çevresinde Sakuçoğlu’nun başkan yardımcılığı görevinden de istifa etmesinin beklendiğini öne sürdü.

VE BOMBA: BORÇ 270 MİLYON TL OLDU, ÖZYİĞİT İŞÇİ ÇIKARTILMASINI İSTEDİ! TARTIŞMA BURADAN BAŞLADI!

Başkan Özyiğit’in borçsuz devraldığı belediyenin borcunun 270 Milyon TL’ye çıkmasının ardından ekibiyle “tasarruf önlemleri” üzerine görüş ayrılığı yaşadığı kulislerde konuşuluyordu. Özyiğit’in son olarak Personel LTD’den işçi çıkartılmasını istediği Özkan ve Karakaya’nın buna karşı çıktığı ve tartışmanın bunun üzerine büyüdüğü kulisleri salladı. İşçi çıkartılmasını isteyen Özyiğit’le yakın çalışma ekibinin ters düşmesi Yenişehir belediye yönetimindeki tüm sıkıntıları da ortaya serdi.

CHP’ye yakın kaynaklar Yenişehir’de yaşanan bu sıkıntılardan Genel Merkezin de haberdar olduğunu savunurken, parti içinde önümüzdeki günlerde daha bir çok skandalın gündeme gelmesinden endişe edildiğini ileri sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle