Hoşgeldiniz  

YAYLALARA SU VERMEDİ, YASAL OLMAYAN LOGOLU TABELALARI GÖNDERDİ!

admin | 03 Ağustos 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kurban Bayramı’nı Mersin’in yaylaları susuz geçirdi. CHP’li Vahap Seçer’in susuzluğu da vatandaşa yıkması pes dedirtti.

Kurban Bayramı dolayısıyla yaylalara akın eden Mersinliler, susuzluk şoku yaşadı. Yaylalarda uzun süredir kesik olan su, vatandaşı isyan noktasına getirdi. Karantina döneminde şişirilen su faturalarının sıkıntısını yaşayan Mersinliler, şimdi de suya ulaşamamanın sıkıntısını bayram gününde iliklerine kadar hissetti.

YATIRIMA PARA YOK AMA TABELALARA PARA ÇOK

Her fırsatta parasızlıktan yakınan ve Meclis’ten borçlanma yetkisi isteyen CHP’li Vahap Seçer’in meclis onayı almadan kullandığı logoya harcadığı milyonlar pes dedirtti. Susuzluktan kırılan yaylalara su için para bulamayan Seçer’in, karayolları tabelalarının önüne kendi yaptırdığı ve milyonlara mal olan tabelalara para bulması da şok yarattı.

SEÇER’DEN SUSUZLUĞA ÇÖZÜM YOK, DOĞRU KULLANIN UYARISI VAR

Yaşanan susuzluğun ardından isyan eden vatandaşlara çözüm yerine suçlama yönelten CHP’li Seçer, söyledikleriyle de tepki çekti.

Seçer, “Mevsim itibariyle bölgemiz sıcak, rutubet yüksek. Vatandaşlarımız genelde sahillerde, plajlarda büyük bir kısmı da yaylalarda. O bölgelerde tabii ki farklı sorunlar ortaya çıkıyor. Bir tanesi su sorunu. Vatandaşlarımın da bizi dinlemesini ve bize yardımcı olmalarını istiyorum. Çamlıyayla’dan, Gözne’den, Soğucak’tan, Bekiralanı’ndan, Silifke’nin bazı bölgelerinden bana şikayetler ulaşıyor. Vatandaşlarımız bazı mahallelerde susuzluk çekiyorlar. Bunun temel sebebi o bölgelerde vatandaşlarımızın suyu temel amacından farklı amaçla kullanması. Vatandaşlarımızdan bahçe sulaması ve araç yıkama gibi suyun gerçek kullanım amacı dışında faaliyetlerde bulunmamalarını rica ediyorum. Arıza olduğunda MESKİ olarak müdahale ediyoruz ama dediğim gibi suyun kontrollü olarak kullanılmasında fayda var. Oralarda su kapasitemiz ya da şebeke kapasitemiz yaz nüfusunun arttığı düşünülerek yapılmış. Bu konuda sıkıntı yok ama suyun amaç dışı kullanılması daha büyük bir sıkıntı olarak görünüyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle