Hoşgeldiniz  

VARAN 2: BÜYÜKŞEHİR KİRALADIĞI TÜM ARAÇLARI TOPLATIYOR!

admin | 07 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de 330 araçlık adrese teslim ihale ile kiralanan ataçların, skandalın patlamasının ardından şirkete geri iade edilmek üzere birimlerden geri alındığı iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumalığını yapan Koray Aslan’ın aracı olduğu ve Vahap Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın organize ettiği 330 adet hizmet ve itfaiye araçları ihalesini Engin Ertaç kazanmıştı. Gönderdiği araçların kilometreleriyle oynayan, ihale şartnamesine uymayan ve bir dönem İstanbul’dan CHP milletvekili adayı olan Ertaç buna rağmen belediyeden hak edişlerini günü gününe almıştı.

FLAŞ İDDİA: BÜYÜKŞEHİR, KİRALADIĞI 330 ARACI İADE ETMEYE HAZIRLANIYOR

Skandalın ortaya çıkmasından sonra flaş gelişmeler yaşanıyor. İhalenin iptali için M.A. isimli bir vatandaşın Savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimi de kiralanan 330 aracı şirkete iade edilmek üzere geri çağırması iddiası kent gündemine bomba gibi düştü.

Büyükşehir Belediyesi’nin skandalın patlamasının ardından dün itibariyle birimlere haber yolladığı ve kiralık gelen araçların idareye teslim edilmesi hususunda emir verdiği öne sürüldü.

TAŞIT TANIMA KARTLARI TAKILMIŞTI, BU MASRAFLAR NE OLACAK?

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sayıştay raporu doğrultusunda depoladığı akaryakıtın yasal olmadığı gerekçesiyle tüm araçlara ve pompalara taşıt tanıma kartı takmıştı. Şimdi 330 aracın iadesiyle taşıt tanıma kartlarının yeniden sökülmesi için çalışmalar da başlatıldı. 330 araçlık taşıt tanıma masrafının da çöpe gittiği de son işlemle gözler önüne serildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VARAN 2: BÜYÜKŞEHİR KİRALADIĞI TÜM ARAÇLARI TOPLATIYOR! için 1 yorum

  1. […] 1: MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE ARAÇ KİRALAMA İHALESİ SAVCILIK’TA VARAN 2: BÜYÜKŞEHİR KİRALADIĞI TÜM ARAÇLARI TOPLATIYOR! FLAŞ GELİŞME… CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’İN ADRESE TESLİM İHALESİ İPTAL! CHP’Lİ […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle