Hoşgeldiniz  

VALLA SEÇİM GELİYOR: AK PARTİ SEÇİM STRATEJİ EKİBİNİ KURDU!

admin | 16 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek, seçim stratejileri izleyecek bir strateji ekibi kurdu: Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Mahir Ünal ve Naci Bostancı yer alıyor…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti bünyesinde sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek, seçim stratejileri izleyecek bir strateji ekibi kuruldu. Partinin ‘A Takımı’ndan belirlenen özel ekibin başında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Grup Başkanlığı görevinden dün ayrılan Naci Bostancı ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal yer alıyor.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Yeni Şafak’ın haberine göre, ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde yapan strateji ekibinin yerelde de alt birimler oluşturacağı öğrenildi. Böylelikle strateji ekibi tarafından belirlenen parti politikaları, taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak.

ANALİZ EDİP YOL HARİTASI ÇİZECEK

Erdoğan’ın “sahada olalım” talimatının ardından saha çalışmasını hızlandıran milletvekilleri ve teşkilat, vatandaşlardan gelen talepleri raporlaştırarak parti yönetimine sunmuştu. Strateji ekibi, sahadan gelen raporları analiz edecek. Bu çalışma doğrultusunda da yol haritası çıkarılacak.

SEÇİM STRATEJİSİNİ BELİRLEYECEK

Ekibin bir diğer gündemi ise yaklaşan seçimler olacak. 2023 Haziranı yaklaştıkça, strateji ekibi de seçime dönük çalışmaları belirleyecek. Ekibin üzerinde yoğunlaşacağı alanlar, seçim kampanyaları ve kampanya sürecinde verilecek mesajlar, özel çalışma yapılması gereken alanlar, hayata geçirilen projeler, vaatler olacak.

GEÇTİĞİMİZ AY MERSİN TEŞKİLATLARI SANDIK KURULLARI İÇİN HAREKETE GEÇMİŞTİ

AK Parti Mersin İl Başkanlığı, geçtiğimiz ayın sonuna doğru önemli ve büyük merak uyandıran bir toplantıya ev sahipliği yapmıştı. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülay Samancı başkanlığında toplanan il ve ilçe yöneticileri genel seçim için hazırlıkları konuşmuştu.

Toplantıda Gülay Samancı, Mersin’de seçimlere giderken yapılacak hazırlıkları, sandık yönetimlerinin güncellenmesi konusunda bilgilendirmeler yaparak, ilçelerde yapılması gerekenleri tek tek anlatmıştı. Samancı’nın sık sık seçimlerin 2023’te yapılacağını vurgulamasına rağmen sandık kurullarına varana kadar hızlı bir hazırlık süreci istemesi de erken seçim kapıda mı sorularının yüksek sesle dillendirilmesine neden olmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle