Hoşgeldiniz  

VALİLİK YALANLADI, SÖZCÜ GAZETESİ APAR TOPAR YAYINDAN KALDIRDI

admin | 21 Temmuz 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta Sözcü Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan “Akkuyu’da vinç kazası, yaralılar var” haberi Mersin Valiliği tarafından yalnlandı. Yangın tatbikatını kaza ve yaralılar var olarak aktaran Sözcü Gazetesi Valiliğin açıklamasının üzerine haberi apar topar yayından kaldırdı.

Sözcü Gazetesi’nin internet sitesinde geçtiğimiz hafta yayınlanan bir haber ortalığı karıştırmıştı. Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat alanında kule vinç kazasının olduğu duyurulmuş, çok sayıda yaralının ambulanslarla hastanelere taşındığı öne sürülmüştü.

Mersin Valiliği de Sözcü Gazetesi’nin bu haberini yalanladı. 20 Temmuz’da Sözcü Gazetesi’nin internet sitesinde haberin yapıldığına dikkat çeken açıklamada, Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında, rutin yapılmakta olan yangın tatbikatının, “Akkuyu’da Kule Vinç Kazası, Yaralılar Var” şeklinde haber yapıldığı ve bu haberin kasıtlı, asılsız ve yalan olduğu kamuoyuna duyuruldu.

HABERE TIKLAYANLAR “404 SAYFA BULUNAMADI” İBARESİYLE KARŞILAŞTI!

Valiliğin bu açıklamasının ardından haberin linkinin yer aldığı Sözcü Gazetesinin internet sitesi linkinde haberin apar topar yayından kaldırıldığı görüldü. Yalanlanan haberin yayınlandığı bölümde “404 Sayfa bulunamadı” hata ibaresi yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle