Hoşgeldiniz  

VAHAP SEÇER, OLCAY TOK, BAHTİYAR AYDIN… İSTİFA EDECEK Mİ?

admin | 15 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Viranşehr’de meydana gelen yangın yaşanan rezalet bir insanın canına mal oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin ihmal zinciri vatandaşların gözü önünde yardım isteyen çaresiz bir vatandaşın ölümüne sebep oldu. Şimdi tüm Mersin bu işin sorumluların nasıl bir tutum sergileyeceğini merakla bekliyor.

Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi’nde bulunan 13 katlı Doğa Plaza Apartmanı’nda meydana gelen yangında bir kişinin göz göre hayatını kaybetmesi sadece Mersin’i değil, Türkiye’yi yasa boğdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ihmallerinin sebep olduğu bir vatandaşın ölümünde yaşanan yanlışlar, gözleri CHP’li Vahap Seçer yönetimine çevrildi.

İhmaller zinciri nedeniyle bir vatandaşın göz göre göre ölüme gitmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başta olmak üzere Genel Sekreter Olcay Tok ve İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Bahtiyar Aydın’a vatandaşlar sosyal medya üzerinden istifa çağrısı yaptı.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN ÖLÜME YOL AÇAN HATALAR ZİNCİRİ

Sahada olması gereken 3 amirden sadece 1 amir Mezitli’deki yangına gitti.

Önceki dönemde alınan şişme yatak, olay yerine götürülmedi.

Yine önceki dönemde alınan 54 metrelik araç yerine, 18 metrelik küçük araç kullanıldı. Oysa ihbarda 8. katın belirtildiği görgü tanıklarınca dile getiriliyor.

Elemanlar tecrübesiz. Geçmiş dönemde yetiştirilen itfaiye erlerinin siyaseten işten çıkarılması ve tecrübesiz elemanların itfaiye alınması bir cana mal oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle