Hoşgeldiniz  

ÜMİT ÖZDAĞ, MERSİN’DEN BAHÇELİ’YE YÜKLENDİ

admin | 10 Mart 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’de sular durulmuyor. Başkanlık Sistemi için gerekli olan Anayasa Değişikliği Referandumunda “HAYIR” diyen MHP’lilere yönelik saldırılar art arda gelirken, Mersin’de konuşan Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ kendilerine yönelik saldırıları değerlendirdi.

“Saldırıların tek sorumlusu olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’dir” diyen Özdağ, “Devlet Bahçeli attığı twetlerde biz yapmadık, bunlar provokasyondur derken, bir yandan da örtülü olarak Ülkü Ocaklı gençlere talimat veriyor. Ben 2 gün sonra Bursa’da toplantılarda bulunacağım ve sanal alemde Bursa çalışmalarımın sabote edileceği yönünde paylaşımlar yapılıyor” dedi.

 

Silifke’de bir grup tarafından yapılan baskında ağır şiddet kullanımının gerçekleştiğini ifade eden Özdağ, ölüm dahil her şeyi göze aldıklarını ifade ederek şöyle devam etti:

 

“Anamur İlçe Emniyet Müdürü’ne de teşekkür ederim çünkü bunu Anamur’da da denediler ama emniyet etkili bir önlem almış. Polis Akademisi’nde yıllarca öğretim üyeliği yapmış biri olarak ve güvenlik konularında uzman bir kişi olarak söylüyorum ki, Silifke’de İlçe Emniyet Müdürünün olayların bu hale gelmesinde açık görev kusuru vardır. Türkiye’nin her yerinde bu mücadeleyi verirken, bize saldırmayı, yaralamayı, öldürmeyi düşünen herkes bilsin ki biz anayasayı, Türkiye’nin birliğini ve dirliğini korumak için bunu göze aldık. Ölüm dahil her şeyi göze aldık ve yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bunu bilin ve ona göre saldırın.”

 

SABAH FOX TV’DE “SUİKAST YAPILABİLİR” DEDİ

 

Mersin konferansının ardından bugün sabah Fox TV’ye bağlanan Özdağ burada İsmail Küçükkaya’ya önemli açıklamalar yaptı. “Biz demokratik hakkımızı kullanıyoruz. 16 Nisan tarihine kadar da bu hakkımızı sonuna kadar kullanacağız” açıklamasında bulunan Özdağ, flaş bir açıklamada bulunarak, “Bahçeli’nin yapmış olduğu bu açıklama sadece gençlerin bize saldırması gibi eylemlerle kalmayabilir. Bir takım karanlık odaklar bu açıklamayı fırsat bilerek bize yönelik suikastlar gerçekleşebilir. Bahçeli yapmış olduğu bu açıklama ile karanlık odaklara fırsat vermektedir” dedi.

 

Ümit Özdağ’ın “Bana ve arkadaşlarıma yönelik gerçekleşecek herhangi bir saldırının arkasındaki isim bana göre tek sorumlusu Devlet Bahçeli’dir” sözübe Yerlikaya “Buna katılmıyorum” demesinin ardından Özdağ iddiasını yineledi: “Bahçeli uzun yaşamak istiyorsak ayağımızı denk almalıymışız diyor. Bu sözden başka bir anlam çıkmıyor. Bütün bunlar devletin bilgisi dahilinde herkesin gözünün önünde gerçekleşiyor.”

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle