Hoşgeldiniz  

UĞUR DÜNDAR’IN HALK ARENASI BU HAFTA MERSİN’DE

admin | 25 Mart 2017 | Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Halk TV’de program yapan Uğur Dündar, bu hafta Mersin’den canlı yayın yapacak. Vatandaşların da davetli olduğu program Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gazeteci Uğur Dündar’ın, Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programı, bu hafta Mersin’den ekranlara gelecek. Yenişehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program, 27 Mart Pazartesi günü saat 21.00’de başlayacak. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nden yapılacak canlı yayın halka da açık olacak.

 

Yayında Uğur Dündar’ın konukları CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Murat Ergün olacak. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği Referandumu hakkında konuşulacak olan programın en ilginç konuğu da Yarkadaş olacak.

 

KÜÇÜK: “BARIŞ YARKADAŞ, FETÖ’NÜN ASKERİDİR”

 

CHP’li Yarkadaş, Ulusalcı Yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük’le girdiği polemikle hatırlanıyor. 2015 yılının sonlarında Barış Yarkadaş’ın “Yalçın Küçük’lerin falan cezaevinden serbest bırakılması da, Tayyip Erdoğan’la yapılan anlaşmanın, uzlaşmanın sonucudur. Bir teslimiyet anlaşmasıdır o. Onlar Ergenekon tutuklularını bırakmıştır, bunun karşılığında Fethullah Gülen operasyonuna destek verilmesi için söz alınmıştır” sözleri üzerine açıklama yapan Yalçın Küçük, Barış Yarkadaş’ı FETÖ’cü olmakla suçlamıştı.

 

Ulusal Kanal’da konuşan Küçük, “Barış Yarkadaş, Enis Berberoğlu, Eren Erdem ve Utku Çakırözer Fethullah Gülen’in CHP’deki askerleridir. Bunlar Fethullah Gülen’in CHP içindeki mangasıdır, en başı ise Gürsel Tekin’dir. CHP içindeki Fethullah Gülen’in çavuşu Kemal Kılıçdaroğlu adında biridir” diye cevap vermişti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle