Hoşgeldiniz  

TEŞEKKÜRLER KOCAMAZ… PROJELERİNİ YENİ YÖNETİM “BÜYÜK PROJE” OLARAK SUNMAYI SÜRDÜRÜYOR!

admin | 27 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Seçer’in Mersinlilerin otopark sorununu çözecek “büyük projesi”nin de önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın projesi olduğu ortaya çıktı.

Gerçekleştirdiği projelerden çok billboardlardaki tuhaf sloganları ve ucuz sosyal medya esprileriyle bezentili kısa filmleriyle dikkat çeken CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in son müjdesinin de önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın hazırlattığı projelerden olduğu ortaya çıktı.  

Seçer’in, Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanında bulunan otoparkı 2 katlı ve 400 araçlık bir otoparka dönüştüreceklerini açıklamasını “büyük proje olarak” sunan yönetimin, projenin 2016 yılında hazırlandığını kamuoyundan saklama ihtiyacı duyması da şaşkınlıkla karşılandı.

Göreve geldiğinde kadrosunu kurmakta zorlanmasıyla bu görev için hazırlıksız olduğunu adeta ispatlayan CHP’li Seçer’in yeni projelerden çok, önceki dönemin projelerini hayata geçirerek hizmet devamı gerçekleştirmesi kamuoyunda dikkat çekiyor. Seçer’in, tüm bu önceki dönem projelerini de “yeni proje” şeklinde sunması da ayrıca tepki çekiyor.

KOCAMAZ DÖNEMİNDE HAZIRLANAN 3 OTOPARK PROJESİ VAR… DİĞERLERİNİ NE ZAMAN “MÜJDE” DİYE SUNACAKLAR?

2016 yılının Kasım ayı Meclis oturumunda konuşan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP’li Seçer’in “büyük proje” diye sunduğu proje hakkında meclis üyeleri ve kamuoyuna bilgi vermişti.

Burhanettin Kocamaz, “Bu durum Mersin’in kanayan bir yarası. Şuan çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta düşündüğümüz otopark Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanında hali hazırda bulunan otoparkın 3 kat aşağı indirilmesi ile oluşturulacak otopark. Bir diğeri de Cumhuriyet Alanı’nın altına planlanıyor. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Koruma Kurulu’ndan izin alındığı takdirde kaynaklarımız şu an hazır. Üçüncü bir otopark yerimiz de yeni Adliye’nin arkasındaki MESKİ’ye ait olan 11 dönümlük alan. Orası ile ilgili gerekli izinler alındı” şeklinde konuşmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle