Hoşgeldiniz  

TASARRUF AYAĞINA GÜLNAR SUSUZ KALDI… KORONALI GÜNLERDE 2 GÜNDÜR SU YOK!

admin | 25 Mayıs 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gülnar’da 2 gündür yaşanan elektrik arızası nedeniyle su kesintisi meydana geldiği bildirildi. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf etme uğruna pompadaki jeneratörü söktürmesi nedeniyle yaşanan elektrik arızasından dolayı ilçeye 2 gündür su verilemiyor.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “tasarruf ettim” sözlerinin karşılığı da ortaya çıkmaya başladı. Gülnar ilçesine su sağlayan pompaya herhangi bir elektrik kesintisinde su kesintisi yaşanmaması için kullanılan jeneratörün tasarruf gerekçesiyle söktürülmesi, korona virüs salgını dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda bile eve kapanan millete bir de susuzluk işkencesi yaşatılmasına neden oldu.

Geçtiğimiz dönem kiralanarak pompaya yerleştirilen jeneratör, CHP’li Vahap Seçer’in “tasarruf” önlemleri kapsamında geri iade edilmişti. 2 gündür bölgede görülen şiddetli poyraz nedeniyle pompaya giden elektrik direklerinden biri devrildi. Elektrik kesintisi nedeniyle pompa çalışmadı ve Ramazan Bayramı’nı evde geçiren Gülnarlılar bir de susuz kaldı.

Elektrik direğindeki çalışmaların tamamlandığı, gün içerisinde suyun evlere ulaşacağının beklendiği bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle