Hoşgeldiniz  

TALİMATI MI UYGULADI? SERVET KOCA KAMUOYUNUN VE BASININ KARŞISINA ÇIKAMADI!

admin | 27 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinde Türkiye gündemine oturan Mersin kumpasının baş aktörü İYİ Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca 5 ay sonra İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Koca’nın bu kadar önemli bir konuda monolog şeklindeki açıklaması ve geniş katılımlı basın toplantısı yapmaktan kaçınması tepki çekti.

Mart yerel seçimlerinde akla hayale gelmeyecek kumpas organizasyonunun kilit ismi İYİ Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca 5 aylık suskunluğunu bozarak İHA’ya açıklamalarda bulundu.

Tutarsız açıklamaları nedeniyle tepkileri daha çok arttıran Servet Koca’nın Türkiye gündemine oturan bir konuda geniş katılımlı basın açıklaması yapmaması da tepki çekti. Koca’nın bu tavrı da kamuoyunun merakla beklediği sorulardan kaçtığı şeklinde yorumlandı.

Çelişkili açıklamalar yapan Koca, tüm sorumluluğun il yönetiminde olmasına karşın Burhanettin Kocamaz’ı suçlamaya çalışması da hayretle karşılandı. İl yönetiminin kumpasın içinde olmadığını kaydettikten sonra kendi il sekreterini ardından da Kocamaz’ı suçlayan Koca’nın çelişkili ifadeleri şok yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle