Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… AK PARTİLİ GÜLTAK HAREKETE GEÇTİ, MECLİS TUTANAKLARI İÇİŞLERİ VE SAVCILIĞA VERİLİYOR!

admin | 10 Haziran 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisinde HDP’li Meclis üyelerinin “İstiklal Marşı okumak zorunda değiliz” hadsizliğinin ardından AK partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın harekete geçtiği öğrenildi. Gültak’ın gün içinde ivedi olarak hazırlattığı meclis tutanaklarının İçişleri Bakanlığı, Savcılık ve Valiliğe sunulmak üzere hazırlandığı bildirildi.

Akdeniz Belediye Meclisinin Haziran ayı 2. Oturumunda yaşanan İstiklal Marşı okumamam ve bebek katili teröristbaşı propagandasının ardından Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın harekete geçtiği öğrenildi.

AK Partili Gültak’ın HDP’li Meclis Üyeleri Nuriye Aslan ve Nevzat Baran’ın mecliste dile getirdikleri skandal sözler için Yazı İşlerinden ivedilikle tutanakların hazırlanarak, İçişleri Bakanlığı, Cumhuriyet Savcılığı ve Mersin Valiliğine sunacağı bildirildi.

Meclis’te “İstiklalal Marşı okumak zorunda değiliz” diyen HDP’li Nuriye Aslan ve “Siz bu ülkede tvde Abdullah Öcalan’a zorla mektup okuttunuz” sözüyle başlayan terörist başı propagandası yapması gerginliğe yol açmıştı.

AK Partili Gültak, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurumundaki herkes İstiklal Marşı’mızı okumak zorundadır, sözünüzü geri alın. Geri almazsanız, tutanaklara geçiriyorum. Ben burada bebek katili teröristin adının anılmasına izin vermem, haddinizi bilin. Bu nedir ya… Bu sözler tutanaklara geçsin, gerekli hukuki işlemleri başlayacağım. Hemen bugün imzaya getirin bana. Burada teröristin adını burada andırtmam” diyerek mecliste Yazı İşlerine talimatı vermişti. Meclis biter bitmez, Gültak’ın talimatıyla Yazı İşlerinin yazışmaları hazırlamaya başladığı öğrenildi.

BU HADSİZLİK DEĞİL DE NEDİR!! HDP “İSTİKLAL MARŞI OKUMAK ZORUNDA DEĞİLİZ” DEDİ, CHP SESSİZ KALDI!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle