Hoşgeldiniz  

ŞOK OLACAKSINIZ… AK PARTİLİLER, MERSİN’DE ÖYLE BİR YERDEN RAHATSIZMIŞ Kİ… BAKAN’A BİLE ŞİKAYET ETTİLER!

admin | 30 Eylül 2019 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Meclisi Eylül ayı toplantısında söz alan Hakan Kayacı, geçtiğimiz hafta Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşmelerinin detayları meclis üyeleriyle paylaştı.

Meclis Üyelerinin gündeme ilişkin konuşmalarında söz alan eski MÜSİAD Başkanı Hakan Kayacı, geçtiğimiz hafta AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte gerçekleştirdiği Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la yaptıkları görüşmenin detaylarını verdi.

Hakan Kayacı’nın kuralsızlıklarıyla kent gündeminde sık sık yer alan Mersin Marina’yı şikayet etmeleri ise kent gündemine bomba gibi düştü.

MERSİN MARİNA’DAKİ HUKUKSUZ BETONLAŞMA BAKAN’A ŞİKAYET EDİLDİ

Mersin Marina’da tüm alanların ticari ranta dönüştüğünü dile getiren Hakan Kayacı, bu konuda ciddi sorun yaşandığını ifade edip sorunun çözümü adına yürüttükleri çalışmaları aktardı. Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüklerini kaydeden Kayacı, “Marinadaki betonlaşmayla mücadele edilmesi gerekiyor” dedi.

Sık sık ödemedikleri su paralarıyla ve şikayet konusu olan hukuksuz betonlaşmasıyla Mersin gündeminde yer alan Marina’nın Bakanlık ve AK Parti desteğiyle bu kadar rahat hareket ettikleri iddia ediliyordu. AK partililerin de Marina’nın bu hukuksuzluklarına tahammül edememesi kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle