Hoşgeldiniz  

ŞOK DETAY RESİMDE ORTAYA ÇIKTI… DOĞUKAN UYAN “GÖLGE ÖZEL KALEM!”

admin | 14 Mayıs 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “görevden aldım” dediği eski Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın sadece kağıt üstünde görevden alındığı, CHP’li Belediye Başkanları Mersin buluşmasına ortaya çıktı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, adı skandallarla gündem olan Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ı geçtiğimiz günlerde şok bir kararla görevden almıştı. Uyan’ın Büyükşehir’le ilişiği kesilerek MESKİ’de görevlendiren Seçer’in Özel Kalem Müdürlüğü’ne Serkan Altundeğer’i getirdiği açıklanmıştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde iptal edilen 120 milyonluk ihale skandalıyla CHP Genel Merkezi içerisinde de tepki çeken Doğukan Uyan’ın tepkilerin atmasının üstüne Özel Kalem’den alındığı öne sürülmüştü. Adı skandallarla anılan Uyan’ın görevden alınması hem ulusal basında hem de yerel basında büyük yer bulmuştu.

FOTO OYUNU ORTAYA ÇIKARDI: RESMEN DEĞİL, GÖLGE ÖZEL KALEM OLARAK GÖREVDE!

Meclis üyeleri ve bürokratlarına kendi kartvizitini kullanarak yılbaşında şarap gönderen Doğukan Uyan’ın hala Taş Bina’daki Özel Kalem Odasını boşaltmadığı yüksek sesle dillendiriliyordu. Bugün CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarını ağırlayan Vahap Seçer’in sosyal medyasında yayınlanan bir fotoğraf, Özel Kalem üstünde oynanan oyunu da açığa çıkardı.

Başkanları tek tek karşılayan Seçer’in hemen arkasında yer alan Doğukan Uyan’ın “gizli özel kalem” olarak görev yaptığı da ortaya çıkan fotoyla ispatlanmış oldu. Uyan’ın hala “gölge özel kalem” olarak görev yapmasının CHP Genel Merkezinde nasıl yankılanacağı da merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle