Hoşgeldiniz  

SKANDALA GEL: İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİLERDEN İKİSİ, MESKİ ÖNÜNDE ERTAN LİMAN’IN ŞOFÖRÜNDEN DAYAK YEDİ: “SEN İŞTEN ÇIKARILMADIN MI, BURADA NE GEZİYORSUN!”

admin | 23 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Genel Müdürlüğü önünde yaşanan kavga karakolluk oldu. MESKİ’de işten çıkartılan 2 işçi, kurumun önünde gezdiği gerekçesiyle Genel Koordinatör Ertan Liman’ın şoföründen dayak yedi. Olay tarafların şikayetçi olması nedeniyle karakolluk oldu.

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin haksız ve hukuksuz şekilde sürdürdüğü işçi kıyımını tüm hızıyla sürerken, MESKİ’de geçtiğimiz gün yaşanılan olay, CHP’li Seçer yönetimine tepkileri daha da büyüttü,.

MESKİ Genel Müdürlüğü önünde yaşanılan olay, karakolluk oldu. Genel Müdürlük önünde duran 2 kıyıma uğrayan işçinin, MESKİ Genel Koordinatörü Ertan Liman’ın şoförü tarafından darp edildiği iddiası ortalığı salladı.

MESKİ önünde duran 2 eski personele Liman’ın şoförü A.Y’nin “Siz burada ne geziyorsunuz, işten çıkarılmadınız mı siz?” diye sormasının ardından karşılıklı küfürler havada uçuştu. Küfürlerin ardından kavga büyüdü. İddiaya göre bıçaklar çıkartıldı ve taraflar birbirine saldırdı. Polisin olaya müdahale etmesiyle taraflar ayrıldı. Karşılıklı olunan şikayetlerin ardından karakola götürülen taraflar, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

LİMAN LİSTE VERMİŞTİ, İŞTEN ÇIKARTILAN PERSONELİN MESKİ’YE GİRİŞİ YASAKLANMIŞTI

MESKİ Genel Koordinatörü Ertan Liman’ın talimatıyla işten çıkarılan personelin MESKİ’ye girişlerinin yasaklandığı iddia edilmişti. Özel işleri için bile kuruma giremeyen işten çıkartılan personel listesinin kapıdaki güvenliklere Liman’ın talimatıyla verildiği ve listede yer alan isimlerin kuruma girişlerinin yasaklandığı iddiası bomba etkisi yaratmıştı.

Genel Müdürlük önünde duran işten çıkartılan personele de Liman’ın şoförü A.Y’nin müdahalesinin de Liman tarafından verilen yasak talimatının etkili olduğu iddiası Mersin gündemine bomba gibi düştü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle