Hoşgeldiniz  

SİLAH ÇEKEN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANININ KABARIK SABIKA KAYDI… İŞTE SEÇER’İN “LİYAKATLİ KADROSU!”

admin | 08 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanının son meclis oturumunda ortamı germesiyle başlayan süreç CHP Gençlik Kolları ve bazı Büyükşehir çalışanlarının olduğu grubun AK Partili Mustafa Gültak’a saldırması ve içlerinden birinin silah çekmesiyle zirve yapmıştı. Gültak’a silah çeken Büyükşehir çalışanın kabarık bir sabıka dosyasına sahip olduğu ortaya çıktı.

2022 Büyükşehir bütçesinin görüşüldüğü son meclis oturumunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ortamı gerginleştiren hareketleri sonrasında oluşan hava, ara verildiği sırada CHP Gençlik Kollarına mensup bazı Büyükşehir belediye işçilerinin AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a saldırmasıyla iyice ağırlaşmıştı. Hatta saldıran gruptan bir kişi Gültak ve korumalarına silah bile çekmişti.

Emniyet güçlerinin olaya müdahale etmesinin ardından Gültak’ın korumaları Savcılığa giderek, silah çeken şahıstan şikayetçi olmuştu.

SABIKA KAYDI KABARIK!

AK Partili Mustafa Gültak’a silah çeken belediye çalışanının kabarık suç dosyası şok yarattı. Korumaların şikayetçi olduğu C.S, Kültür A.Ş çalışanı olarak Büyükşehir bünyesinde istihdam ediliyor.

C.S’nin adam yaralama ve sigara kaçakçılığına kadar çok sayıda sabıka kaydının bulunan birisinin Seçer döneminde Büyükşehir’de iş başı yapmaları da vatandaşların tepkisini çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle