Hoşgeldiniz  

SERVET KOCA’YA BİR YALANLAMA DA “O GECENİN TANIĞI” AKGÜN LÜLÜ’DEN GELDİ

admin | 27 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinde Türkiye gündemine oturan skandalın baş aktörlerinden İYİ Parti Eski Mersin İl Başkanı Servet Koca’nın mesnetsiz açıklamalarına tepkiler sürüyor. Koca’ya bir yalanlama da Kocamaz’ın en yakınındaki isimlerden Akgün Lülü’den geldi: “Telefon bahanesiyle dışarı çıktın. Sonra asansöre bindin, gittin. Arkandan bağırdım, dönüp bakmadın kaçar gibi gittin. Kamera kayıtları da var!”

Mart yerel seçimlerinin olay ismi 5 ay sonra konuştu, tepkiler çoğaldı. Servet Koca’ya bir tepki ve yalanlama da olayın gerçekleştiği akşam yanında bulunan Akgün Lülü’den geldi.

Olay gecesi Burhanettin Kocamaz’la birlikte olduğunu söyleyen ve Kocamaz’ın tepkisizliğine şaşırdığını açıklayan Servet Koca’yı yalanlayan Lülü, “Sayın Burhanettin Kocamaz başkanın adaylık evrakını YSK’ya vermediğin gün akşam Burhanettin Kocamaz’la birlikteydik beni evine çağırdı diyorsun, evet ben ve Hikmet Avşar da evdeydik, birlikteydik. Burhanettin Başkan sana bağırıyordu evrakları neden vermediniz, nerede evraklar kim size benim adaylık evrakımı verdirmedi şeklinde bağırıyordu” demesi şok yarattı.

Olay gecesi Servet Koca’nın Burhanettin Kocamaz’ın evinden kaçarcasına ayrıldığını açıklayan Akgün Lülü, “Sonra telefon geldi, Behiç Çelik’le ‘valim’ diye konuşuyordun. Telefon bahanesiyle dışarı çıktın. Sonra asansöre bindin gittin. Arkandan bağırdım dönüp bakmadın kaçar gibi gittin. Kamera kayıtları da var şimdi çıkmışsın utanmadan yalan konuşuyorsun Burhanettin Kocamaz’la saatlerce oturduk bana bir şey demedi diyorsun” açıklamasıyla o gece Kocamaz’ın evinde olanları anlattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle