Hoşgeldiniz  

SEÇER, KONVOYUNDA YARALANAN PERSONELİ ZİYARET ETTİ

admin | 12 Eylül 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün Ankara’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine katılmak üzere yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in konvoyunda ciddi kaza yaşanmış 2 kişi yaralanmıştı. Bugün de Ankara dönüşünde CHP’li Seçer hastaneye giderek yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Dün Ankara’ya giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in konvoyunda yer alan danışmanının içinde bulunduğu otomobil, makam aracına çarpamamak için direksiyonu kırdığında başka bir araca çarpıp takla atmıştı. Kazada danışman Yusuf Sahici, şoför ve bir belediye personeli yaralanmıştı. Aksaray’da tedavi altına alınan yaralılar daha sonra Mersin’e sevk edilmişti.

Yaralıları Hastaneye sevk ederken yanlarında bulunan Vahap Seçer, ardından Ankara’daki toplantıya yetişmek için yola devam etmişti.

Ankara dönüşü Seçer, tedavileri Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam eden Yusuf Sahici ve Mustafa Bereli’yi ziyaret etti. Taburcu olan diğer personeli de evinde ziyaret eden Vahap Seçer, geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle