Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL’İ AVUKAT TEHDİT ETMİŞTİ: TARTIŞMALI DAİRE BAŞKANININ GÖNDERİLDİĞİNİ CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR RESMEN DUYURDU!

admin | 24 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in HDP kontenjanından daire başkanlığına getirildiği iddia edilen Sabahat Aslan’ın görevden alındığını haberleştiren Sansasyonel Haber’i, yalan haber yapmakla itham eden Aslan’ın avukatına cevap CHP’li Büyükşehir’den geldi. Büyükşehir’in internet sitesinden Aslan’ın adı kaldırıldı.

CHP’li Vahap Seçer’in göreve getirdiği günden bu yana çok sayıda iddia ve tartışmaya konu olan Daire Başkanlarından Sabahat Aslan’ın, Makine İkmal, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı görevinden azledilmesinin yankıları sürüyor.

Azil kararının dün tebliğ edildiğini duyuran Sansasyonel Haber’i yalan ve iftira haber yapmakla itham eden Aslan’ın avukatı, haberin yayından kaldırılması için editöryel ekibini Savcılığa vermekle tehdit etmişti.

Haberin doğruluğunun arkasında duran Sansasyonel Haber, söz konusu haberi yayından kaldırmamıştı. Bugün Aslan’ın avukatına cevap Mersin Büyükşehir yönetiminden geldi.

Belediye’nin internet sitesinden Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı olarak Sabahat Aslan kaldırıldı. Büyükşehir yönetimi Aslan’ın adını kaldırdığı gibi, yerine atanan ismi de kamuoyuna duyurdu. Murat Eren, Aslan’ın yerine yeni Daire Başkanı oldu.

BOMBA ÖTESİ GELİŞME: BÜYÜKŞEHİR’DE HDP’YE YAKINLIĞIYLA BİLİNEN DAİRE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle