Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL AÇIĞA ÇIKARDI, ARTIK SAKLANMAYA GEREK KALMADI… KURTULAN VE SEÇER AÇIK AÇIK FOTO VERDİ!

admin | 30 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sansasyonel Haber’in iddiaları ortaya attığı HDP’li Kurtulan ile CHP’li Aktay ve Seçer’in Büyükşehir dizaynı bugünkü ziyaretle ete kemiğe büründü.

Bugün Büyükşehir Belediyesi’ne sürpriz ziyaret gerçekleşti. Daha önce Sansasyonel Haber’in iddiaları Mersin gündemine taşıdığı CHP-HDP ittifakının HDP’li Fatma Kurtulan ile CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve  CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ortak kararlarıyla yürütüldüğü iddiası bugünkü ziyaretle ete kemiğe büründü.

HDP TYBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, HDP Büyükşehir Meclis üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Taş Bina’da ziyaret etti.

SEÇER: “HİZMET İÇİN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI PAYLAŞTIM”

Ziyaretin arından açıklama yapan Vahap Seçer, “Halkların Demokratik Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Sayın Fatma Kurtulan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Sayın Bedriye Kuş ve Sayın Ali Tanrıverdi’nin ziyaretlerinden memnuniyet duydum. Mersin ortak paydasında herkese eşit ve adil hizmet için yaptığımız çalışmaları paylaştım” dedi.

KURTULAN: “MERSİN’E DAİR YAPABİLECEKLERİMİZİ KONUŞTUK!”

HDP’li Kurtulan da yaptığı açıklamada memnuniyetini dile getirdi. HDP’li Fatma Kurtulan yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz Bedriye Kuş ve Ali Tanrıverdi ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’i makamlarında ziyaret ettik, Mersin’e dair yapabileceklerimizi konuştuk” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle