Hoşgeldiniz  

SAKARYA VALİSİ COŞ’TAN MERSİN’E BAŞSAVCI ERCAN MESAJI

admin | 07 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sakarya Başsavcısı görevindeyken Mersin Başsavcısı olarak atanan ve FETÖ ile mücadelede ilklerin Savcısı olarak tanımlanan Mustafa Ercan’a Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’tan övgüler geldi.

sakaryavalisimersineatanansavcıiçinkonuştu

Mersin’e atanan Sakarya Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya’da veda turlarına başladı. Hafta başında Mersin’de görev başı yapması beklenen Mustafa Ercan için açıklama yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Başsavcı Ercan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

15 Temmuz FETÖ terör örgütünün giriştiği darbe teşebbüsünün bastırılmasında başsavcı Mustafa Ercan’ın çok büyük gayreti olduğunu ifade eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, “Anayasal düzeni yıkmaya kalkışan hain darbecilere karşı Türkiye’de ilk hukuki işlemleri, soruşturmaları başlatan illerden biri Sakarya oldu. Bunda Sayın Başsavcımızın, Başsavcı Vekilimizin ve onlarla beraber çalışan bütün Adliyemizin büyük emeği var. Sakarya olarak darbe girişiminin ilk anlarından itibaren kesin tavır orta koyan, devletin ve hukukun yanında yer alan Başsavcımızı, üstün vazife anlayışı, kararlı duruşu ve kıymetli hukukçu kimliğiyle hatırlayacağız ve unutmayacağız, çok iyi bir dost kazandık. İlimizden ayrılarak atandığı Mersin ilinde de teslim aldığı hizmet bayrağını daha yükseklere ulaştıracağına ve orada da çok önemli hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Allah yolunu açık eylesin” dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle