Hoşgeldiniz  

ÖZYİĞİT’İN ARDINDAN SEÇER’İN HEDEFİNDE AÇIK AÇIK BOZDOĞAN VAR… KARŞISINA ADAY BİLE ÇIKARTTI!

admin | 19 Ekim 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’le kopan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şimdi de yine bir başka CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğn’la yaşadığı sürtüşme ile gündemde. Seçer, kendi atadığı koordinatörün Haluk Bozdoğan’ın karşısına Tarsus belediye başkan aday adaylığını şimdiden açıklamasından memnun.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, örgüt içini bombalaması hız kesmeden devam ediyor.

CHP’li Seçer’in uygulamalarından rahatsız olan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Meclisi’ndeki Grup Başkanvekilliğinden istifa ederek, tepkisini göstermişti.

CHP’ye yakın kaynakların son iddiası ise siyasi kulisleri hareketlendirdi. Kaynaklar, CHP’li Vahap Seçer’in, önümüzdeki dönemde ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için harekete geçtiğini, CHP’li mevcut belediye başkanlarından rahatsız olduğunu ve bu maksatla şimdiden çalışmalara başladığını öne sürdü.

FLAŞ İDDİA: KOORDİNATÖRLERİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPACAK!

Devletin “koordinatör” kadrosunu kaldırmasına rağmen, bazı belediye meclis üyelerini koordinatör olarak atayarak, ilçelerde büyükşehrin tüm yetkilerini koordinatörlere devreden CHP’li Seçer’in, bu koordinatörleri ilçe belediye başkan adayı olarak partiden isteyeceği iddiası kamuoyunu salladı.

Kaynakların bu iddiasının ilk yansıması resmen Tarsus’ta görüldü. Koordinatör olarak atadığı CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın, sosyal paylaşım sitelerinde “Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı” olarak sayfa açması Seçer’in tüm planlarını da ortaya çıkardı.

SEÇER, BOZDOĞAN’A AÇIKTAN REST ÇEKTİ

Tarsus’ta CHP’li bir belediye başkanının görevde olduğunu ifade eden kaynaklar, “25 yıl sonra partimize belediye başkanlığını kazandırmış bir belediye başkanımız var Tarsus’ta. Koordinatör olarak atadığı meclis üyesine Büyükşehir’in tüm imkanlarını tanıdı. Bahsi geçen koordinatör ne belediye başkanımızı he de örgüte bağlı partililerimizi hesaba almıyor. İstediği gibi hareket ediyor, kadrolaşmasını sağlıyor. Vahap Seçer açık açık Haluk Bozdoğan’a karşı çalıştığını göstermekten çekinmiyor” diyerek, tepkileri dile getirdi.

BOZDOĞAN’DAN HAMLE: CUMHUR’A YANAŞTI!

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan da gerek Büyükşehir gerekse de il yönetimiyle arasına mesafe koyarak, yaşananlara tepkisini gösterdi. Büyükşehir Meclis toplantılarında bile Belediye Başkanlarına ayrılan bölgede oturmayan Bozdoğan, Tarsus Belediye Meclis Üyeleri Ali Boltaç ve Boltaç’ın beraber hareket ettiği Ali Uyan’la yan yana gelmemek için özen göstermesi dikkatlerden kaçmıyor.

Seçer’e tepki gösteren Bozdoğan’ın Cumhur ittifikı meclis üyeleriyle Tarsus’ta yakınlaştığı da biliniyor. CHP yönetimiyle köprüleri atan Bozdoğan’ın, Tarsus’taki çalışmalarının sekteye uğramaması için muhalif meclis üyeleriyle birlikte hareket etmeye başlaması da Tarsus gündeminde sıklıkla dile getiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle