Hoşgeldiniz  

ONLAR OTO GALERİCİ DEĞİLMİŞ, EMLAKÇIYMIŞ!

admin | 17 Kasım 2016 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer, Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren oto galerilerin ruhsatlarının iptali için Belediye Başkanı İbrahim Genç ile bir araya geldi.

otogaleriibrahimgencgorusme

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer, Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren oto galerilerin ruhsatlarının iptal edilmesi gerekliliğini Belediye Başkanı İbrahim Genç’e anlattı.

 

Yenişehir’de faaliyet gösteren oto galerilerin kapatılması gerektiğini kaydeden Gürkan Göçer, “Sayın Genç bize haklısınız diyor. Bu nasıl haklılık? Ancak hala birçok oto galeri Yenişehir kaldırımlarında ruhsatsız bir şekilde açık” ifadelerini kullandı. Buna karşılık Başkan Genç, ilçe içerisindeki oto galerilerin emlakçı olarak ruhsat aldıklarını kaydetmesi üzerine Gürkan Göçer tepki gösterdi.

 

Devletin bu uygulamayla küçük düşürüldüğünü öne süren Göçer, “O zaman Kuyumcular da tantuni satsın. Biz böyle bir yaklaşımı asla kabul etmiyoruz. Aynı şehirde aynı işi yapan esnaflar arasında sizi ekmeğimize saygılı olmaya davet ediyoruz. Vallahi emlakçı değil hepsi oto galerici” diye konuştu.

 

Gürkan Göçer’in bu çıkışını da haklı bulan Başkan İbrahim Genç, “Haklısınız yasalar çerçevesinde yasadışı durumla mücadele ediyoruz. Bugünkü encümende bile 12 kadar kaçak oto galericiye ceza uyguluyoruz” savunması yaptı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle