Hoşgeldiniz  

ÖNCEKİ DÖNEMDEN KALAN İŞÇİLER ÜCRETSİZ İZNE, YERLERİNE YENİ İŞÇİ ALIMI SON HIZ DEVAM!

admin | 30 Nisan 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetimi, önceki dönemde işe alınan işçileri ücretsiz izne çıkartmayı sürdürürken yeni işçi alımlarını sürdürüyor. Son olarak 702 personel daha alan CHP’li yönetim, 17 işçiyi de ilaçlamada kullanmak üzere işbaşı yaptırdı.

CHP’li Vahap Seçer yönetimi, mevcut personelini pandemi dönemini bahane ederek ücretsiz izne çıkartarak kurumla bağlarını kopartmaya çalışırken, çok sayıda personelini de nakdi ücret desteğine yollayarak belediyeden uzaklaştırmıştı.

Pandemi dönemi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir kez daha uzatılan personel çıkış yasağı nedeniyle işçi çıkartamayan CHP’li yönetim, işçiye mobbing uygulayarak istifaya zorlamayı sürdürürken, kadrolaşmasını da eksik etmiyor.

Son olarak İmar A.Ş. bünyesine 70 yeni personel alarak iş başı yaptıran CHP’li Seçer, 17 yeni personeli de ilaçlama bünyesinde değerlendirmek üzere işe aldı.

Mevcut personeli işten çıkarma yasağı gelene kadar haksız uygulamalarla işten atan CHP’li yönetim, yasağın gelmesiyle mobbingin dozunu arttırdı ve işçilere adeta kurumu zindan etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖNCEKİ DÖNEMDEN KALAN İŞÇİLER ÜCRETSİZ İZNE, YERLERİNE YENİ İŞÇİ ALIMI SON HIZ DEVAM! için 1 yorum

  1. MBB güvenlik dedi ki:

    Bugün 1mayıs CHP işçi bayramı güya CHP işçi haklarını savunuyor. Bizleri işsiz bıraktı. Hani Özgür ÖZEL nerede manisa da belediyenin ücretsiz ızine çıkardığı bayanı tv ye çıkarttı bizler hakkında tık yok. Birde güvenlikçı bayanları acımasızca işsiz bıraktılar. Herseyı siyasi intikam için yapıyorlar. Bizim hiçbir partiyle bağlantımız yok diye.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle