Hoşgeldiniz  

ÖNCE İMZA ATTIĞIN BELGEYE SAHİP ÇIK!.. ŞEN’İN YANCISINA BELGELİ CEVAP

admin | 11 Kasım 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin Mahkeme kararıyla fiili olarak çalışmayan ve iptal edilen 39 hattın yeniden faaliyete geçirilmesinin ardından Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’in mesnetsiz iddialarına tepkiler sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Mahkeme kararıyla fiili olarak çalışmayan ve iptal edilen 39 hattın yeniden faaliyete geçirilmesinin ardından Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı mesnetsiz iddialarla suçlamasına, Kocamaz’dan sert yanıt gelmişti.

Kocamaz, Mahkeme kararını uyguladığı kaydederek, “Yeni Mahalle kooperatifinin bütün uyarılarımıza rağmen kural dışı hareket ettiğini, yolcu kapma yarışı yaptığını, fazladan yolcu alarak yolcuları rahatsız ettiğini, Belediyenin aldığı kararları uygulamamakta direndiğini herkes bilir” diyerek, gözlerin mesnetsiz iddialarıyla tartışmanın fitilini ateşleyen Duran Şen’in üyesi olduğu Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Dolmuşçular Kooperatifi’ne çevrilmesine yol açtı.

TARTIŞMAYA FATİH YALÇIN DA KOCAMAZ’A HAKARET EDEREK GİRDİ

Şen’in bu açıklamalarına SS. 12 NOLU Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Fatih Yalçın’ın da Burhanettin Kocamaz’a “hakaretamiz” ifadeler kullanarak destek vermesi Tarsus’ta büyük tepki topladı.

Tartışmaların alevlenmesiyle ortaya çıkan bir protokol önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın haklılığını da gözler önüne serdi.

İMZALADIĞI PROTOKOLE UYMADIKLARI ORTAYA ÇIKTI

26 Mart 2018’de 72 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, 12 No’lu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi ve 15 No’lu Yeni Hal Kooperatifi arasında imzalanan protokole göre 3 kooperatifin birleşmesine karar kılındı. Ancak bu protokole imza atan SS. 12 No’lu Dolmuşçular Kooperatifi’nin şimdiki Başkanı Fatih Yalçın’ın kurum imzasını hiçe sayarak çark ettiği ortaya çıktı.

Burhanettin Kocamaz hakkında iftiralarda bulunan Yalçın’ın sözünde ve kurumunun imzasının arkasında durmaması da başta Duran Şen ve Yalçın’ın iddialarının da kamuoyu nezdinde havada kalmasına yol açtı.  

İŞTE YALÇIN’IN İMZASINA SAHİP ÇIKMADIĞI O PROTOKOL

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖNCE İMZA ATTIĞIN BELGEYE SAHİP ÇIK!.. ŞEN’İN YANCISINA BELGELİ CEVAP için 1 yorum

  1. Ismail ağırbaş dedi ki:

    Siz ilk önce haberçilik yapmayı öğrenin belgedeki imzalara bak ondan sonra haber yap höşiklik sizin işiniz 2018 belgedeki isimle şuandaki başkanımız fatih yalçın

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle