Hoşgeldiniz  

ÖLÜMLÜ KAZAYA YOL AÇAN BELEDİYE OTOBÜSÜYLE İLGİLİ ŞOK RAPOR İDDİASI!

admin | 07 Eylül 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz ay eski otogar kavşağında Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsü, hem yolcu minibüsüne hem de hafif ticari araca çarparak 1 kişinin ölümüne neden olan kazada, belediye otobüsüyle ilgili flaş iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz ay meydana gelen kazada Toroslar ilçe sınırlarında eski otogar kavşağında Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü, ilk olarak yolcu minibüsüne, ardından da hafif ticari araca çarpmıştı. Kazada 5 kişi yaralanmış, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından 33 DFV 65 plakalı belediye otobüsüyle ilgili flaş iddia ortaya atıldı.

3 KERE BAKIMA ALINDI, SORUN ÇÖZÜLMEMESİNE RAĞMEN SERVİSE DEVAM ETTİ

İddiaya göre kazaya neden olan otobüsün Temmuz ayı içerisinde 3 kere fren tutmaması ve fren tutmasına destek sağlayan retarder sistemi arızası nedeniyle bakıma alındığı ancak aracın sorunun çözülmediği, buna rağmen servise devam ettirildiği iddiası da kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

PEŞ PEŞE KAZALAR YAŞANMASI GÖZLERİ OTOBÜSLERE ÇEVİRDİ

1 kişinin ölümüne neden olan kazanın ardından gözler Büyükşehir’e bağlı belediye otobüslerine çevrildi. Geçtiğimiz haftadan beri sık sık kaza haberleriyle gündeme gelen belediye otobüslerinin güvenliği de tartışılmaya başlandı. Hem araçların bakımı hem de şoförlerin yeterliliği tartışılmaya başlandı.

1 AYDA BELEDİYE OTOBÜSLERİ KAZALARLA GÜNDEME GELDİ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle