Hoşgeldiniz  

OLCAY KILAVUZ GELDİ, MHP RESMEN SAHAYA İNDİ…

admin | 22 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Teşkilatı, geçtiğimiz Cuma günü kesinleşen aday listelerinin ardından milletvekili adayları ve MHP’li belediye başkanlarıyla sahaya inerek, 24 Haziran seçim startını resmen verdi.

24 Haziran seçimlerinde kesin aday listelerini erken açıklayan MHP’de milletvekili adayları sahaya indi. Tarsus gişelerde Milletvekili adaylarını karşılayan MHP İl teşkilatı ve MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve ilçe belediye başkanları kurbanlar keserek, du8alar okuyarak seçim startını resmen verdi.

 

MHP Milletvekili adayları içersisnde en çok ilgi gören isim 1. Sıra milletvekili adayı Olcay Kılavuz oldu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz 24 Haziran seçimlerinde Mersin Milletvekili olmak için mücadele verecek.

 

Tarsus’ta şehir turu atan Kılavuz ve beraberindeki MHP’liler, burada vatandaşları selamladı. Tarsus turunun ardından MHP İl Başkanlığına geçildi. İl Başkanlığı önünde MHP’nin 13 milletvekili adayı partililere tek tek tanıtıldı.

 

Burada konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, “Seçim çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Artık her gün daha fazla çalışacağız. FETÖ/PDY, YPG, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin Türkiye üzerine oynanan oyunlarını Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli öncülüğünde boşa çıkaracağız” dedi. i.

 

Kılavuz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanı Seçimini inşallah başarıyla ve zaferle tamamlayacağız. Davamızın her zaman peşindeyiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz her zaman daim eylesin.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

OLCAY KILAVUZ GELDİ, MHP RESMEN SAHAYA İNDİ… için 1 yorum

  1. Olcay kılavuz dedi ki:

    Olcay kılavuz geldi Mersin deki geçmiş fetö ile bağlantılı aday olamayan vekillerim scr sini döktürüp hepsini zindana tıkayacak

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle